Stage Käytetyt trukit

Käytetyt tehdaskunnostetut trukit

Jungheinrichin JUNGSTARS-trukit – yhtä hyviä kuin uudet.
Yhtä hyviä kuin Jungheinrich.

JUNGSTARS-trukit ovat käytettyjä Jungheinrichin trukkeja, jotka kuuluvat markkinoiden parhaimmistoon. Viiden tähden periaatteen mukaisesti kunnostetut trukkimme ovat tekniikaltaan ja ulkonäöltään huippulaatua ja täyttävät tiukimpien turvallisuus- ja kestävyysstandardien vaatimukset.

Olemme niin vakuuttuneita JUNGSTARS-trukkiemme laadusta ja pitkäikäisyydestä, että myönnämme jokaiselle tehdaskunnostetulle trukille saman 12 kuukauden takuun kuin uusillekin Jungheinrichin trukeille. Se on paras tae siitä, että JUNGSTARS-trukkimme ovat uudenveroista Jungheinrich-laatua.

Jungheinrichin viiden tähden käytetyt trukit

Kaikki Jungheinrichin käytetyt trukit kunnostetaan Jungheinrichin viiden tähden periaatteen mukaan tätä varten perustetussa käytettyjen trukkien keskuksessamme. Sinä hyödyt trukkivalmistajan ammattitaidolla suorittamasta tehdaskunnostuksesta. Kunnostuksessa kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että noudatamme voimassa olevia turvallisuusstandardeja ja että kaikki tekniset osat testataan, kunnostetaan ja tarvittaessa vaihdetaan. Perusteellisen puhdistuksen ja maalauksen ansiosta Jungheinrichin käytetyt trukit ovat myös ulkonäöltään moitteettomassa kunnossa. Takaamme sen. Jopa asiantuntijoilla on vaikeuksia erottaa kunnostettuja laitteitamme uusista.

Jungheinrichin käytettyjen trukkien tehdaskunnostus vähentää CO2 -päästöjä 80 % uudistuotantoon verrattuna. Uusien osien sijaan käsittelemme vanhat komponentit siten, että ne voidaan asentaa takaisin ja säästämme siten luonnonvaroja. Lisäksi takaamme, että tehtävänsä hoitaneet käytetyt käyttöaineet ja trukit hävitetään ammattimaisesti ja ympäristöystävällisesti.

JUNGSTARS-lupaus: enemmän kaikkea

12 kuukauden takuu trukille

12 kuukauden takuu akulle

12 kuukauden huoltoväli

Uusi turvallisuustarkastus

10 päivän palautusoikeus

Koeajo toimipisteessäsi

Mahdollisuus pidentää takuun voimassaoloa 18 kuukauteen

Valittavissa huolenpitosopimus

Käytettävyystakuu liitettävissä huolenpitosopimukseen

Houkuttelevat rahoitusmahdollisuudet

Käytetty trukki otetaan vaihdossa


Valittavissa yli 60000 käytettyä trukkia

Taloudellisuuden ja tehon ei tarvitse sulkea toisiaan pois. Koe se itse. Löydä toiveidesi trukki yli 600:n välittömästi saatavilla olevan JUNGSTARS-trukin tai maailmanlaajuisesti saatavilla olevien, yli 60000 käytetyn trukkimme joukosta, jotka kunnostamme sinua varten. Käytettyjen trukkien hausta löydät helposti ja vaivattomasti etsimäsi: sähkö- ja dieselkäyttöiset trukit, nestekaasutrukit, matalakeräilytrukit, työntömastotrukit sekä talutuskäyttöiset trukit. Voit käyttää valintaperusteena valmistusvuotta, nostokorkeutta tai varustelua. Jos et kuitenkaan löydä etsimääsi, ota meihin yhteyttä. Me etsimme sopivan käytetyn trukin juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Käytetyn trukin rahoitus

Yksilöllisiä ja taloudellisia ratkaisuja: hyödynnä laaja kokemuksemme trukkien rahoituksesta. Laadimme sinulle yksilöllisen rahoituspalvelupaketin edullisilla koroilla. Jos kaipaat joustavampaa vaihtoehtoa, neuvomme mielellämme leasing- tai vuokrasopimuksen verotuksellisista ja käytännön eduista. Yhdessä löydämme varmasti sopivan ratkaisun juuri sinun yrityksellesi.

Hae. Löydä. Pyydä tarjous.

Täältä löydät kunnostetut JUNGSTARS-trukkimme. Kaikilla koneilla on 12 kuukauden takuu, aivan kuten uusillakin trukeillamme! Vakuutu viiden tähden käytettyjen trukkiemme laadusta.

Yksityiskohtien täydellisyys

Kaikki tehdaskunnostettavat trukkimme käyvät läpi saman kuusivaiheisen menettelyn. Prosessin jokaisen vaiheen laatua valvotaan tarkasti.

Aina erinomainen investointi

Hankkiessasi JUNGSTAR-trukin saat samalla lukuisia taloudellisia, teknisiä ja ekologisia etuja. Hyödyt joustavasta palveluvalikoimastamme, jollaisen vain Jungheinrich tarjoaa.

kaikkea enemmän.

Yhdessä Euroopan moderneimmassa tehtaassa ainutlaatuisesti tehdaskunnostetut trukkimme eivät ainoastaan kuulu käytettyjen trukkien parhaimmistoon, vaan ne ovat lähestulkoon uutta vastaavia ja tarjoavat alan parhaan hinta-laatusuhteen.

Näillä vinkeillä osut oikeaan

Käytetty trukki hohtelee vastapestynä ja kiillotettuna, ja hintakin on kohdallaan. Varsinainen löytö siis – vai onko? Käytettyä trukkia hankittaessa perusteellinen tarkastus on sitäkin tärkeämpää kuin uuden trukin ostamisen yhteydessä.


Viiden tähden periaatteemme

Yhteydenotto

Content Tarkistuslista 3

Juha Ylätalo

Vaihtokonepäällikkö / käytetyt trukit

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?