Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Erikoistrukit
Optimaaliset ratkaisut erityistarpeisiin

Erikoistrukit

Logistiikka on paljon enemmän kuin tavaroiden kuljettamista pisteestä A pisteeseen B. Siihen liittyvät haasteet vaihtelevat teollisuudesta ja toimialasta toiseen. Jos Jungheinrichin sarjatuotantotrukit eivät täytä yrityksesi kuljetustarpeita, voi ratkaisu löytyä erikoistrukeistamme.

Tällaisissa ratkaisuissa yhdistetään esimerkiksi erikoiskuormarunko ja sarjatuotannon moottori – juuri siten, kuin yrityksesi tuotanto- ja logistiikkaprosessit edellyttävät. Tarkkaan räätälöidyissä, teollisuuden tarpeisiin suunnatuissa kuljetusratkaisuissamme sovellamme vaativaa insinööritaitoa ja innovatiivisuutta sekä tuote- ja prosessiosaamistamme eräänä sisälogistiikan kansainvälisesti johtavista valmistajista. 

Erikoistrukit ovat Jungheinrichille asiakassuuntautuneisuuden kuningaslaji. Asiakaskohtaisen räätälöinnin asteen ja kappalemäärän perusteella valmistamme erikoistrukit yrityksesi erityistarpeisiin piensarjatuotantona, tilaustuotteina tai yksittäistuotantona. Ratkaisevaa on vain se, mitä sinä haluat erikoistrukkisi avulla saavuttaa.

Tässä on joitakin erikoistrukkiratkaisujamme:

Paino-, paperi- ja pakkausteollisuus

Teräs-/puuteollisuus, kaapeli-/moottorvalmistus, koneenrakennus

Kemian-/lääketeollisuus

Autoteollisuus

Juomateollisuus

Lentokenttä

Onko sinulla kysyttävää?