Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Flottenmanagement
Lisää tehokkuutta ja vähemmän kustannuksia

Kalustonhallinta

Jungheinrichin ISM Online -kalustonhallintatuotteen avulla teet yrityksesi sisälogistisista prosesseista entistä tehokkaampia ja turvallisempia. Hyödynnä yli kymmenen vuoden kalustonhallinnan kokemuksemme ja kattava osaamisemme. 

ISM Online

ISM Online -järjestelmää voidaan käyttää missäpäin maailmaa tahansa, trukkikannan koosta ja monimuotoisuudesta riippumatta – ja myös muiden valmistajien trukeissa. Asiantuntijamme tulevat tietenkin opastamaan järjestelmän käytössä paikan päälle. Järjestelmän tarjoamat edut ovat selkeät: kalustosi käytettävyys ja tuottavuus kohenevat, kustannukset alenevat ja ihmisten ja koneiden turvallisuus paranee.

Jungheinrich ISM Online tulee saksankielisistä trukkienhallinnan tietojärjestelmää tarkoittavista sanoista (Informationssystem für das Staplermanagement). Tämän kokonaisvaltaisen kalustonhallintamenetelmän avulla voit hallita koko trukkikalustoasi sen koosta tai monimuotoisuudesta riippumatta. Jungheinrichin kalustonhallinnan avulla voit analysoida myös muiden kuin Jungheinrichin valmistamat trukkisi tarkasti. ISM Online -kalustonhallinnan avulla voit hallita trukkejasi myös kansainvälisesti entistä tehokkaammin sekä lisätä varastosi trukkikaluston läpinäkyvyyttä ja turvallisuutta.

ISM Online mobile, kun olet muualla

Oletko paljon poissa, mutta haluaisit pitää langat käsissäsi? ISM Online mobile -version avulla saat missä ja milloin vain – toimistossa, varastossa tai vaikkapa autossa – ajankohtaiset tiedot trukeistasi ja kuljettajistasi. Vaivattomasti älypuhelimeesi tai tablettiisi. Se ei edellytä ohjelmistojen asennuksia tai vie kallisarvoista tallennustilaa – ISM Online mobilea käytät vaivattomasti selaimellasi.

Mitä hyötyä Jungheinrichin kalustonhallinnasta on?

ISM Online on käyttöpaikoista ja valmistajista riippumaton, kansainvälisesti toimiva järjestelmä trukkikaluston tietojen keräämiseen, tarkkailuun ja analysointiin. Verkkopohjainen ja helppokäyttöinen Jungheinrichin kalustonhallintajärjestelmä tarjoaa konkreettista tietoa päätösten tekoon. Sen avulla hallitset kalustoasi tehokkaasti ja optimaalisin kustannuksin.

Etusi pähkinänkuoressa:

  • Kaupallisten ja teknisten trukkitietojen yhdistäminen
  • Ymmärrettävät ja selkeät analyysit
  • Kalustosi tiedot käytettävissä missä ja milloin vain
  • Käyttöpaikoista riippumattomat, kansainväliset tiedot kalustostasi
  • Jungheinrichin kalustonhallinnan sertifioitua turvallisuutta
  • Toimii trukkiesi valmistajasta riippumatta
  • Yksilöllisesti yhdisteltävät kalustonhallintamoduulit
  • Kalustosi kustannusten optimointi
  • Optimoitu mobiililaitekäyttöön

Miten ISM Online toimii?

Jungheinrichin ISM Online -kalustonhallinta kokoaa kalustosi kaikkien trukkien liiketoiminta-, käyttö- ja törmäystiedot yhteen järjestelmään. Kalustosi tietoja voi tarkastella hallintaportaalissa internetin suojatun yhteyden kautta.

Pääset siis tarkastelemaan trukkikalustosi tietoja mistäpäin maailmaa tahansa. Jungheinrichin kalustonhallinnan tietojen erinomainen käytettävyys auttaa alentamaan käyttökustannuksia ja hyödyntämään kalustoasi tehokkaasti ja turvallisesti.

Perus-, käyttökustannus- ja huoltohallintamoduuleilla voi luoda raportteja perus- ja sopimustiedoista sekä kustannuksista.

Turvallisuus-, tuottavuus-, akkuhallinta- ja käyttöoikeusmoduulit täydentävät kalustoanalyysiä. Moduuleja käytetään trukkikomponenttien (käyttöoikeusmoduuli, tallennin törmäysantureineen ja lähettimet) yhteydessä. Trukkien integroidut komponentit lähettävät tallennetut tiedot yhdyskäytävän kautta hallintaportaaliin, jossa ne yhdistetään liiketoimintatietoihin. Näin saadaan käyttöön laaja tietopohja. Yksittäisiä moduuleja voidaan yhdistellä yksilöllisesti. 

Moduulit

Jungheinrichin ISM Online -kalustonhallinta koostuu erilaisista moduuleista, joita voit yhdistellä yksilöllisesti trukkienhallintaan, varaston turvallisuuteen ja analysointimahdollisuuksiin liittyvien tarpeittesi mukaisesti. Lue tästä, mitkä moduulit sopisivat sinun kalustoosi parhaiten.

Onko sinulla kysyttävää?