Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Automatisoidut trukit (1)

Automaattiset varastojärjestelmät

Oikeiden komponenttien avulla seuraavalle tasolle

Kattavan älykkäiden ja pitkälle kantavien automatisointikomponenttien tuotevalikoimamme avulla varmistamme, että yrityksesi sisälogistiikka on valmiina kaikkiin haasteisiin. Osittaisesta automatisoinnista täysautomatisointiin ulottuva valikoimamme pitää huolen mahdollisimman suuresta joustavuudesta. 

Automatisointia optimaalisesti toisiinsa sovitettujen komponenttien avulla

Logistiikkaa hallitsevat seitsemän tärkeää O:ta: oikean tavaran saatavuus, oikea määrä, oikea kunto, oikea paikka, oikea aika, oikea asiakas ja oikea hinta. Logistiikka on aina yrityksesi ja asiakkaidesi tavoin yksilöllistä. Ja juuri sen vuoksi ”suoraan hyllystä” tulevat vakioratkaisut eivät tule kyseeseen. Yrityksesi logististen prosessien automatisoinnin on oltava yrityksesi näköistä.

Kun suunnittelemme ja toteutamme täydellisesti yrityksesi vaatimuksiin mukautettuja ratkaisuja, hyödynnämme kattavaa älykkäiden automaatiokomponenttiemme valikoimaa. Siihen kuuluvat mitä moninaisimpiin tehtäviin soveltuvat automaattitrukit, säiliö- ja lavavarastojen automatisointitekniikka sekä sen edellyttämä keräilytekniikka. Kaikkien näiden komponenttien integroimisesta yhteensopivaksi kokonaisjärjestelmäksi huolehtii Jungheinrichin IT-ympäristö.

Korkealaatuiset omaa valmistusta olevat komponentit ja huoltopalvelut

Valmistamme kaikki tärkeimmät automaatiokomponentit itse, jotta voimme olla varmoja, että ne vastaavat korkeita laatuvaatimuksiamme. Samalla se tarkoittaa, että edellytämme myös kunnossapidolta ja huollolta samaa korkeaa tasoa. Näin tuemme yrityksesi prosessien saumatonta jatkuvuutta ja luotettavuutta. Kuljettajattomien kuljetusjärjestelmiemme peruskomponentteja ovat automaattitrukit, jotka perustuvat laajamittaisesti testattuihin ja käytännössä luotettaviksi osoittautuneisiin sarjavalmisteisiin trukkeihin. Myös varaston automatisoinnin osa-alueella käytämme omaa valmistusta olevia hyllystöhissejä ja kuormankäsittelylaitteita.

Osittainen tai täysautomatisointi kasvattaa arvonlisäystä

Kaikkialla, missä tuotanto- ja varastoympäristöä leimaavat monet säännöllisesti toistuvat tehtävät, automatisointi on nähtävä mahdollisuutena yhdistää yrityksesi menestys mahdollisimman suureen arvonlisäykseen. Jungheinrichin logistiikkaneuvojat ja tuoteasiantuntijat opastavat ja neuvovat sinua mielellään matkallasi kohti varaston osittaista tai täysautomatisointia. Tavoitteenamme on mahdollisimman hyvä prosessivarmuus ja sen myötä yrityksesi kestävä logistinen menestys.

Turvalliset ja tehokkaat kuljetusprosessit

Automaattiset trukkiratkaisut ja täysautomaattiset kuljetukset muodostavat kuljettajattomien kuljetusjärjestelmiemme ytimen. Älykkäiden automatisointikomponenttien avulla voimme automatisoida hyväksi havaittuja vakiotrukkeja ja mukauttaa ne yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin.

Materiaalivirtasi on hyvissä käsissä

Tehokkaampi, turvallisempi ja tilaa säästävämpi tavaran- ja materiaalinkuljetus on mahdollista: Jungheinrichin kuljetintekniikka tuo yrityksesi prosesseihin vauhtia. Pienissäkin tiloissa kuormalavojen, laatikoiden, säiliöiden sekä alustojen kuljetus toimii huippunopeudella.

Automatisoi yrityksesi logistinen menestys

Täyttääkö yrityksesi materiaalivirta vielä digitalisoinnin myötä kasvaneet vaatimukset? Automaatti- eli ASRS-varastot (Automated Storage and Retrieval Systems) ovat vastaus yhä lyhyempiin tilausjaksoihin, pienempiin eriin ja nopeampiin toimitusaikoihin.

Parempi suorituskyky ja joustavuus = tulevaisuus

Lyhyet tilausjaksot, pienemmät eräkoot, lyhyemmät toimitusajat: automaattivarastot ovat vastaus markkinoiden kiristyneisiin vaatimuksiin. Etusi: parempi työskentelyteho, nopeus ja materiaalivirran varmuus sekä erilaisten kuorma-alustojen asianmukainen käsittely.

Janne Alanen

Janne Alanen

Liiketoimintapäällikkö

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?