Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Projektit
Nopeaa, joustavaa ja räätälöityä palvelua

Projektit

Autamme nopeasti ja joustavasti projekteissasi niiden luonteesta, koosta ja kestosta riippumatta. Samantekevää, toteutammeko projektisi kokonaisuudessaan vai huolehdimmeko vain tietyistä osa-alueista – yrityksesi tarpeet ratkaisevat. 

Tähän päivään mennessä Jungheinrich on vienyt jo huomattavan määrän projekteja menestyksekkäästi päätökseensä. Niiden joukkoon lukeutuvat esimerkiksi omat trukkiprojektit sekä ulkoisille asiakkaille, kuten Mitsubishille tai Caterpillarille, toteutetut projektit. 

Asiantuntemuksemme perustana on kattava kokemus, jota meille on kertynyt sekä kompakteista yhden miehen ja puolen vuoden mittaisista projekteista että suurhankkeista, joiden budjetti mitataan miljoonissa ja kesto vuosissa. Toteuttamamme hankkeet ovat yhtä moninaisia kuin asiakaskuntammekin: tutkimus- ja kehitysalan lisäksi olemme osallistuneet myös viranomaistahojen projekteihin.

Luotettavat prosessit

Olemme aina käytettävissäsi nopeasti, sillä yrityksesi tarpeet ovat tärkeysjärjestyksessämme ensimmäisenä. Muunneltavissa oleva kehitysprosessimme mahdollistaa tiiviin kehitystyön yhteistyössä kanssasi. Toteutus tapahtuu samanaikaisia tuote- ja valmistussuunnitteluperiaatteita soveltaen, joiden ansiosta synergiavaikutukset ovat huomattavat. 

Onko sinulla kysyttävää?