Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Moottorit
Innovatiiviset, tehokkaat ja yksilölliset

Moottorit

Alan johtaviin valmistajiin kuuluva Jungheinrich kehittää myös juuri sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat yksilölliset ratkaisut.

Sähkökäyttöisyyttä trukkien lisäksi muihinkin tarpeisiin

Sähkömoottorien ja käyttövoimatekniikan kehityskeskuksessamme suunnittelemme ja kehitämme sähkökäyttöisyyteen liittyviä vaativia projekteja. Myös soveltavan tutkimuksen puitteissa teemme aktiivisesti yhteistyötä eri korkeakoulujen kanssa. Noin 300 työntekijää ja vuosittain valmistuvat, jopa 500000 sähkömoottoria ja sähkökäyttöä nostavat meidät yhteistyöyrityksinemme maailmanlaajuisesti suurimpien sähkömoottorivalmistajien joukkoon.

Kaikenlaisia moottoreita sähkömalleina

Valikoimastamme löydät sekä trukkia vaihteiston avulla käyttävät ajo- ja käyttömoottorit että eri valmistajien hammaspyöräkäyttöihin sopivat hydrauli- ja pumppumoottorit. Niiden ohella suunnittelemme ja kehitämme ohjausmoottoreita steer-by-wire-ohjauksiin ja tehostettuun ohjaukseen. Järjestelmätoimittajana toteutamme myös täydellisiä voimansiirtoyksikköjä niihin sisältyvine ohjaimineen, näyttöineen, johdotuksineen, releineen, vaihteistoineen, ohjauksineen ja pyörineen.

Synkronisen reluktanssimoottorin kera valmiina tulevaan

Jungheinrichin hiljattain kehittämä synkroninen reluktanssimoottori yhdistää synkronimoottorin suorituskyvyn ja energiatehokkuuden oikosulkumoottorin edullisiin kustannuksiin ja hyvään huollettavuuteen. Uudenlainen moottori muuntaa noin 93 % energiasta tehoksi, joten energiahäviö on puolittunut ja energiankulutus pienentynyt selvästi entisestään. Samalla trukin suorituskyky on parantunut huomattavasti.

Onko sinulla kysyttävää?