Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
EDS_Kabel_2
Muunneltavia ja joustavia ratkaisuja kaikille

Kaapelisarjat

Kaapelisarjojen suunnittelussa ja tuotannossa voit kattavan asiantuntemuksemme ansiosta luottaa optimaalisesti juuri sinun yrityksesi tarpeisiin räätälöityyn neuvontaan ja toteutukseen. Tarvitsemiesi kaapelisarjojen malli tai niiden käyttökohde ei ole olennaista. 

Kaapelisarjat ovat koneiden hermokeskuksia. Yhtä lailla monisyisiä prosesseja ovat sekä niiden rakenne että tuotanto. Haaste on meille tuttu: päivästä toiseen Jungheinrichin kaapelisarjat huolehtivat luotettavasti tarvittavista energia- ja signaalivirroista useissa eri Jungheinrichin tuotteissa, jotka tämänkin ansiosta asettavat riman omissa käyttökohteissaan korkealle. Kaiken perustana olevasta runsaasta kokemuksesta hyödyt myös sinä.

Räätälöidyt kaapelisarjat saman katon alta

Toimimme suunnitteluvaiheesta lähtien aina äärimmäisen huolellisesti. Huomioimme kaapelointijärjestelmään kohdistuvat asiakkaan odotukset tarkasti ja täsmällisesti ja pidämme myöhemmän tuotannon taloudellisuutta ja joustavuutta kaikissa vaiheissa tarkasti silmällä. Asiakkaan kommentteja ja ehdotuksia kuuntelemme luonnollisesti aina mielellämme.

Tuotanto tapahtuu suurelta osin manuaalisesti. Työvaiheiden suuren määrän ja monimuotoisuuden vuoksi tämä käytäntö on edullisempaa kuin automatisointi. Se myös lisää joustavuutta tuntuvasti, sillä näin voimme milloin tahansa toteuttaa asiakkaan yksilölliset toiveet vaivattomasti ja helposti.

Onko sinulla kysyttävää?