Call4Service
Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Nico Rosberg Stage
10/22/2021

Yhdessä taisteluun sähköisen liikkuvuuden ja kestävän kehityksen puolesta: Nico Rosbergistä tulee Jungheinrichin brändilähettiläs

Jungheinrich ja Nico Rosberg sitoutuvat yhteistoimin sähköiseen liikkuvuuteen ja kestävään kehitykseen. Kestävän kehityksen yrittäjä ja vuoden 2016 Formula 1 -maailmanmestari edustaa tulevaisuudessa brändilähettiläänä johtavaa intralogistiikan ratkaisutoimittajaa.

”Nico Rosberg ei ole vain moottoriurheilun ikoni, vaan hän jakaa myös sijoittajana ja visionäärinä Jungheinrichin intohimon ilmastonsuojelun kestäviä teknologioita kohtaan”, sanoo Jungheinrich AG:n toimitusjohtaja Lars Brzoska. Entinen Formula 1 -kuljettaja on ollut mukana perustamassa Greentech Festival -tapahtumaa, joka on maailmanlaajuinen foorumi tulevaisuuden teknologioille liikkuvuuden, ravitsemuksen, maatalouden, rahoituksen, muodin ja energian aloilla. Formula 1 -uransa lopetettuaan Rosberg on ollut merkittävä sähköisen liikkuvuuden ja kestävän yrittäjyyden puolestapuhuja. ”Tarvitsemme uusia visioita ja älykkäitä teknologioita planeettaamme varten. Tähän sisältyy sähköistämisen ja hiilidioksidipäästöjen vähentämisen edistäminen talouden kaikilla aloilla – erityisesti liikkuvuuden alalla”, kertoo Rosberg. ”Voidakseni viedä sähköistä liikkuvuutta eteenpäin lähden taistoon yhdessä Jungheinrichin kanssa.”

Jungheinrich on perustamisestaan lähtien sitoutunut sähköiseen liikkuvuuteen, ja se on litiumionitekniikan edelläkävijä ja innovaatioveturi. Tasan kymmenen vuotta sitten Jungheinrich oli maailman ensimmäinen trukkien valmistaja, joka toi markkinoille litiumioniakulla varustetun sarjavalmisteisen trukin.

”Haluamme luoda kestäviä arvoja – tämä on Jungheinrichin ja Nico Rosbergin yhteinen tavoite”, Brzoska selittää. ”Nico antaa sitoutumisellemme ja työllemme kasvot. Samalla haluamme kehittää yhdessä ideoita ja työskennellä sähköistysratkaisuihin, energiatehokkuuteen ja kestävyyteen liittyvien konkreettisten ratkaisujen ja sovellusten parissa ja näyttää siten, mikä on mahdollista tulevaisuuden varastossa. Uuden brändilähettiläämme Nico Rosbergin avulla osoitamme asiakkaillemme ja suurelle yleisölle entistäkin selkeämmin, että tämä sitoumus on keskeinen osa työtämme.”

Lisätietoja tiedotusvälineille antaa:
Mika Laatikainen
Jungheinrich Lift Truck Oy
040-8336359 
mika.laatikainen@jungheinrich.fi 

Jungheinrich yrityksenä
Vuonna 1953 perustettu saksalainen Jungheinrich on maailman johtavia sisälogistiikan alan ratkaisutoimittajia. Jungheinrichilla on kattava valikoima trukkeja, automaatiojärjestelmiä ja palveluja, ja yritys tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä ratkaisuja Teollisuus 4.0:n haasteisiin. Hampurissa pääkonttoriaan pitävällä konsernilla on maayhtiöt 40 maassa ja kumppanien kautta hoidettava edustus yli 80 muussa maassa eri puolilla maailmaa. Jungheinrichin palveluksessa on kaikkiaan 18 000 työntekijää, ja konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 3,81 miljardia euroa. Jungheinrichin osake on mukana saksalaisessa SDAX-indeksissä.

Tietoa Nico Rosbergistä
Nico Rosberg syntyi Wiesbadenissa vuonna 1985 Formula 1 -maailmanmestari Keke Rosbergin poikana. Hän kilpaili Formula 1 -kisoissa yksitoista vuotta ja voitti maailmanmestaruuden vuonna 2016. Formula 1 -uransa lopetettuaan Nico Rosberg on toiminut aktiivisesti kestävän kehityksen yrittäjänä ja sijoittanut vihreisiin teknologioihin ja liikkuvuutta edistäviin start-up-yrityksiin. Hänen tiiminsä toimii Monacossa, missä se hallinnoi monia erilaisia hankkeita. Toimintaa tukee kansainvälisten asiantuntijoiden tiimi Monacossa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Saksassa. Nico Rosberg on sijoittanut lukuisiin menestyksekkäisiin start-up-yrityksiin, kuten Lilium, Volocopter, What3Words, Tier ja Formula E. Vuonna 2018 hänelle myönnettiin GreenTec Entrepreneur of the Year -ympäristöpalkinto sitoutumisestaan kestäviin innovaatioihin. Vuotta myöhemmin Nico Rosberg perusti Greentech Festivalin, joka on maailmanlaajuinen foorumi johtaville vihreille teknologioille ja kestävälle elämäntyylille. Vuonna 2020 hän perusti Extreme E -kilpailusarjassa kilpailevan Rosberg X Racing -tiimin, jota hän johtaa toimitusjohtajana. Extrem E -kilpailusarja lisää tietoisuutta ilmastonmuutoksen vaikutuksista ja edistää sähköautojen käyttöönottoa pyrittäessä kohti vähähiilistä tulevaisuutta planeetallamme.

www.nicorosberg.com

Kuva: Tom Ziora / Nico Rosberg

Onko sinulla kysyttävää?