Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Liftliner ja K.Harwtwall
04/04/2022

LiftLiner®-vaunujärjestelmäyhteistyö suomalaisen K.Hartwallin kanssa

Uutena Jungheinrichin valikoimassa: LiftLiner® – ketterä ja kompakti materiaalijuna lisää sisälogistiikan tehokkuutta. Materiaalijunavaunut ovat molemmin puolin kuormattavat ja purettavat. Lisäksi se sopii erinomaisesti niin manuaaliseen, puoliautomatisoituun sekä täysautomatisoituun käyttöön.

Jungheinrich laajentaa tuotevalikoimaansa LiftLiner®-vaunujärjestelmällä, jossa materiaalijunia voidaan kuormata ja purkaa molemmilta puolilta. Yritys käynnistää tämän tiimoilta yhteistyön K.Hartwallin kanssa. Suomalainen K.Hartwall on maailmanlaajuisesti operoiva kuorma-alustojen asiantuntija, jolla on monivuotinen kokemus logistiikkaratkaisujen alalta.

Jungheinrichin EZS-mallisarjojen 1, 3 ja 5 sähkökäyttöisiin vetotrukkeihin voidaan kytkeä jopa kahdeksan LiftLiner®-vaunujärjestelmän kuorma-alustaa. ”Tämä materiaalijunajärjestelmä tarjoaa innovatiivisen ja tehokkaan vetotrukkiratkaisun, jonka kompakti muotoilu on vertaansa vailla”, sanoo Matthias Maurin, Jungheinrichin vetotrukkien tuotesegmentin johtaja. Patentoitu ohjaus takaa pienen kääntösäteen ja erinomaisen käsiteltävyyden. Käytön turvallisuus ja ergonomia ovat tämän järjestelmän tunnuspiirteitä.

LiftLiner®-järjestelmän erityisen kallistustekniikan ansiosta vaunut voidaan kuormata ja purkaa optimaalisen ergonomisesti molemmilta puolilta. Näin varustellut materiaalijunat takaavat tuotannon materiaalihuollon joustavuuden ja tehokkuuden kaikenkokoisissa yrityksissä. Myös logistiikka- ja postimyyntisektoreilla tämä ratkaisu on osoittautunut hyödylliseksi. ”Helppokäyttöinen, kapea ratkaisu edistää prosessien rationalisointia ja alentaa kustannuksia merkittävästi”, Maurin kertoo. ”Monikuljetukset vähentävät henkilöstön ja trukkien työmäärää tuntuvasti.”

Eurooppalaisilla asiakkailla on valittavanaan neljä erikokoista LiftLiner®-ratkaisua, jotka pystyvät käsittelemään sekä teollisuus- että eurolavoja. Kuljetettavien kuormayksikköjen paino voi olla jopa 1 000 kg. Materiaalijunat mahdollistavat samalla määrätietoisen kehityksen kohti täysautomatisoituja ratkaisuja: LiftLiner®-vaunujen vetäminen onnistuu tarvittaessa myös Jungheinrichin automatisoidulla EZS 350a -vetotrukilla. Tehokkuuden parantumisen ohella LiftLiner®-materiaalijunat tarjoavat myös selvän ekologisen edun, sillä kuljetusten ketjuttaminen vähentää energiankulutusta. Junia käytetään tavallisesti milk-run-keräilykiertomenetelmällä, joten tyhjät ajot ovat vältettävissä.

”Iloitsemme yhteistyöstämme Jungheinrichin kanssa. Sen ansiosta voimme tarjota yhteisille asiakkaillemme asiantuntemuksemme ja laadukkaat tuotteemme, kaiken saman katon alta”, sanoo Frank Haltermann, K.Hartwallin Product Owner. LiftLiner®-asiakkaat voivat luottaa myös Jungheinrichin tuttuun, ammattimaiseen huoltopalveluun: tehokas, yli 5 700 huoltoasentajan tiimi pitää kaikkialla maailmassa huolen siitä, että kaikki sisälogistiikan prosessit toimivat luotettavasti kaikkina vuorokaudenaikoina.

K.Hartwall
K.Hartwall Oy Ab on maailmanlaajuisesti operoiva kuorma-alustojen asiantuntija, jonka pääkonttori ja innovaatiokeskus sijaitsevat Söderkullassa. Yrityksellä on myyntikonttorit 20 maassa ja asiakkaita 65 eri maassa. Lähes 100 vuoden ajan K.Hartwall on muokannut logistiikan tulevaisuutta innovatiivisilla ratkaisuillaan. Yritys on keskittynyt logistiikka-, jälleenmyynti- ja postimyyntialoille sekä autoteollisuuteen.
https://k-hartwall.com >>

Jungheinrich
Jungheinrich, joka kuuluu maailman johtaviin sisälogistiikan ratkaisutoimittajiin, on 70 vuoden ajan edistänyt omalta osaltaan materiaalivirtaan liittyvien innovatiivisten ja kestävien tuotteiden ja ratkaisujen kehitystä. Hampurilainen perheyritys ja oman toimialansa edelläkävijä on ottanut tavoitteekseen luoda tulevaisuuden varaston. Yli 19 000 työntekijää työllistävän Jungheinrichin liikevaihto oli vuonna 2021 4,24 miljardia euroa. Yrityksen maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu 13 valmistuspaikkaa ja 40 omaa huoltopalvelu- ja myyntiyhtiötä. Jungheinrichin osake on mukana saksalaisessa MDAX-indeksissä.


Onko sinulla kysyttävää?