Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage kuva arculus + jungheinrich
Sisälogistiikan tulevaisuutta muovaamassa

arculus on Jungheinrich-perheen uusin tulokas

Kaksi kestävälle kehitykselle omistautunutta yritystä yhdistyvät. Yhdessä luomme yrityksellesi innovatiivisia automatisointiratkaisuja.

Automatisointi on Jungheinrichin strategian selkäydin. Keskitymme innovaatioihin, jotka tukevat sinua yritystoimintasi haasteissa. Sitoumustamme tulevaisuuden teknologioihin korostaa myös tärkeä yritysosto, jossa Jungheinrich AG otti haltuunsa arculus GmbH:n, innovatiivisen, markkinoiden johtavaa AMR-automaattirobottitekniikkaa käyttävän startup-yrityksen.

arculus on ohjelmisto- ja robotiikkayritys

Modulaarisen tuotannon parissa toimiva ohjelmisto- ja robotiikkayritys arculus on perustettu vuonna 2016. Jungheinrichia ja arculusta yhdistävät samat arvot. Yhteisenä tavoitteenamme on tehdä sinun yrityksesi automatisointitavoitteiden saavuttamisesta mahdollisimman nopeaa ja tehokasta.

Täydellinen automatisointivalikoima yrityksesi käyttöön

arculuksen AMR-tekniikan (Autonomous Mobile Robot) integrointi laajentaa Jungheinrichin AGV-/AMR-valikoimaa ja mahdollistaa jatkossa myös mm. underload-kuljetukset ja tavara keräilijälle -keräilyn (G2P). Valikoimastamme löytyvät automaattirobotit (AGV/AMR) kaikkiin käyttökohteisiin: keräilijä- tai lavansiirtovaunukuljetuksiin, lattialta lattialle -kuljetuksiin tai korkeavarastohyllytykseen, kuormien vetämiseen tai AMR-automaattirobotin suorittamiin underload-kuljetuksiin, tavara keräilijälle -keräilyyn (G2P) tai robotti tavaran luo -sovelluksiin.

arculuksen ohjausjärjestelmä perustuu standardoituun VDA 5050 -rajapintaan. Sillä voidaan ohjata eri valmistajien automaattirobotteja, minkä ansiosta voimme toteuttaa tarvitsemasi ratkaisun eri valmistajien järjestelmiä yhdistelemällä.

Jungheinrichilla ja arculuksella on useita yhteisiä tavoitteita

Sekä Jungheinrichin että arculuksen juuret ovat Saksassa. Molemmat yritykset ovat myös kunnostautuneet insinööritaidon ja tutkimuksen ja kehityksen saroilla. Tämän lisäksi niitä yhdistää sitoutuminen korkean laadun tavoitteluun. Meillä yrityksesi tarpeet ovat aina toimintamme keskipisteessä. Tavoitteenamme on automaatiotehokkuuden myötä saavutettava kestävyys.

Jungheinrichin toteuttama yritysosto tukee tehokkaasti arculuksen automatisointikehitystä ja edistää maailmanlaajuista muutosta kohti joustavaa, tehokasta ja kestävää tuotantotapaa. Yhteistyössä kanssamme hyödyt sekä laajentuneesta automaattirobottien valikoimastamme että globaaleista resursseistamme. Laitteiden käyttöönoton jälkeen jälkimarkkinaosastomme kattavat palvelut ovat aina käytettävissäsi, ja me varmistamme, että täytämme suurimpienkin projektiesi vaatimukset.

Yhteinen tiemme automatisointiin

Robottien integrointi sisälogistiikan prosesseihin tarjoaa yrityksellesi aivan uudenlaisia jousto- ja valvontamahdollisuuksia. Lisäksi se tehostaa toimintaa ja edistää järjestelmän jatkuvaa kehittämistä nopean oppimisen myötä. Automaatiotekniikan johtavan startup-yrityksen dynaamisuus ja luotettavan, pitkäikäisen ja paikkansa lunastaneen maailmanlaajuisesti toimivan yrityksen vakaus ovat yhdistelmä, joka takaa Jungheinrichin asiakkaille innovaatioiden vaivattoman saatavuuden ilman riskejä.

Yhdessä Jungheinrich ja arculus pystyvät täyttämään tulevaisuuteen suuntautuvien, nopeasti ja globaalisti skaalattavissa olevien automatisointiratkaisujen tarpeesi. Niiden ansiosta sinä saavutat automatisointitavoitteesi nopeasti ja tehokkaasti – ja saat kaiken saman katon alta.

Dr. Lars Brzoska
Dr. Lars Brzoska
CEO Jungheinrich AG

Yhdessä arculuksen kanssa nostamme automatisoidun logistiikan kasvusynergioita ja käännämme samalla uuden sivun tulevaisuuden varaston historiassa.

CEO arculus GmbH Fabian Rusitsohka
Dr. Fabian Rusitschka
CEO arculus GmbH

Löysimme Jungheinrichista täydellisen kumppanin edistämään kanssamme maailmanlaajuista muutosta kohti joustavaa, tehokasta ja kestävää tuotantotapaa.

https://www.arculus.de/

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?