Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Jungheinrich ja koronabonus
12/09/2020

Jungheinrich maksaa työntekijöilleen koronabonusta

Jungheinrich maksaa koronabonusta työntekijöilleen kiitoksena merkittävistä työsuorituksista pandemian aikana. 


  • Tunnustus koronakriisistä aiheutuneesta ylimääräisestä kuormituksesta
  • Yhteensä noin 13,5 miljoonaa euroa
  • Maakohtaiseen ostovoimaan perustuen noin 500–1 000 euroa työntekijää kohden

Jungheinrich maksaa työntekijöilleen tänä vuonna koronabonusta. Tällä erityispalkkiolla Jungheinrich haluaa kiittää työntekijöitään eri puolilla maailmaa merkittävistä työsuorituksista koronakriisin aikana ja osoittaa arvostavansa henkilöstöään, joka on pandemiasta johtuen joutunut työskentelemään ylimääräisen kuormituksen alaisena. 

”Koronapandemia on toisen maailmansodan jälkeen suurin meitä kohdannut lääketieteellinen ja taloudellinen kriisi. Työntekijämme ovat väsymättömällä panostuksellaan huolehtineet siitä, että Jungheinrich on toistaiseksi selviytynyt tästä kriisistä suhteellisen hyvin. Tästä yrityksemme johtokunta, hallitus ja omistajaperheet haluavat kiittää koko henkilökuntaa”, sanoo Dr. Lars Brzoska, Jungheinrich AG:n johtokunnan puheenjohtaja. ”Kertaluonteisella bonuksella haluamme osoittaa arvostavamme työntekijöidemme sitoutumista ja kiittää heitä heidän työpanoksestaan tästä kriisistä aiheutuneen ylimääräisen kuormituksen alaisena. Olemme ylpeitä tiimimme ainutlaatuisesta panostuksesta ja varmoja siitä, että yhdessä selviämme myös kaikista tulevista koettelemuksista.”

Koronabonus maksetaan kaikille Jungheinrichin työntekijöille, joiden työsuhde on alkanut ennen 1.7.2020. Maksu suoritetaan joulukuussa. Yrityksen johtajisto ei kuulu bonuksen piiriin. Erityispalkkion suuruus työntekijää kohden on maailmanlaajuisesti noin 500–1 000 euroa ja se määräytyy kyseisen maan ostovoiman mukaan. Kokonaissumma, jonka konserni on tunnustukseen varannut, on noin 13,5 miljoonaa euroa.


Onko sinulla kysyttävää?