Stage Li-ION
Litiumionitekniikka Jungheinrichilta

Jungheinrichin litiumionitekniikka

Litiumionitekniikan avulla saat ratkaisevan etumatkan kilpailijoihisi.

Litiumioniakut mullistavat sähkökäyttöisten trukkien markkinat. Ja syystä / siihen on syynsä. Suurtehoenergiakennot päihittävät perinteiset lyijyakut maailmanluokan suorituskykynsä, nopeiden varausaikojensa ja huoltovapautensa ansiosta. Jungheinrichin litiumioniakut ovat tauotta käytettävissäsi. Erityisen pitkän käyttöikänsä ansiosta ne ovat todella kestäviä. Varmista yrityksellesi litiumionitekniikan tarjoamat täydet hyödyt ja hyödynnä Jungheinrichin kuuden kuukauden tyytyväisyystakuu. Eikä siinä vielä kaikki: tarjoamme litiumioniakullesi myös viiden vuoden takuumme. Vaihda nyt ja jätä kilpailijasi kauas taakse.

Li-ion

100 %:n tyytyväisyys. Taatusti.

Olemme varmoja, että voimme vakuuttaa sinut. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Litiumioniakkujen uusi takuu

Viisi huoletonta vuotta. Taatusti.

Litiumioniakullesi myöntämämme viisivuotinen takuu on lupaus suorituskyvyn kestävyydestä käyttötunneista riippumatta.Content Li-ion 13

Litiumioniakkujen edut

Hyvä teho, nopeat varausajat, huoltovapaus ja erityisen pitkä käyttöikä – lue lisää siitä, mikä tekee litium-ioniakuista ylivoimaisia.

Lue lisää

Content Li-Ionen

Nopeasti vauhdissa.

Erittäin lyhyet varausajat.

Litiumioniakut säilyttävät tehonsa ja käyttövalmiutensa työvuorojen vaihtuessakin. 24 V:n akkujen kapasiteetti voi palautua 50-prosenttisesti vain 30 minuutin välivarauksessa. Taukojen ja seisokkien aikana hyödynnettävien pika- ja välivarausmahdollisuuksien ansiosta trukit ovat käytettävissä ympärivuorokautisesti, joten varaston arki rullaa entistä joustavammin.


Content Li-ION (3)

Aina täynnä tehoa.

Jatkuvasti huippuluokan suorituskykyä.

Litiumioniakkujen suorituskyky päihittää lyijyakut. Suuremman purkaussyvyyden ja jatkuvan jännitekäyrän ansiosta litiumioniakuissa on lyijyakkuja enemmän puhtia silloinkin, kun akun varaustila on alhainen. Jarrutettaessa akut ottavat energiaa talteen. Paremman kokonaishyötysuhteen ansiosta energiaa säästyy jopa 20 % enemmän. Akun ja varaajan välinen tiedonsiirto takaa lisäksi tehokkaan ja nopean varaamisen.

8

Aina käyttövalmiudessa.

Ei turhia odotusaikoja.

Litiumioniakut ovat aina valmiina seuraavalle kierrokselle, ilman lepotaukoja. Sillä ne ovat täysin huoltovapaita eivätkä ne kehitä kaasua. Siksi aikaa ei kulu huoltoon eivätkä akut aiheuta hoito- ja huoltokustannuksia tai tarvitse erityisiä lisärakenteita. Litiumioniakkuja käytettäessä myös seisokit ovat mennyttä aikaa.

Content Li-Ion 9

Kolme kertaa pidempään vauhdissa.

Erityisen pitkä käyttöikä.

Litiumioniakut vakuuttavat hyvän sprintterin tavoin läpi koko kisan. Sillä ne kestävät kolme kertaa pidempään kuin perinteiset akut. Erityisen kestävyytensä ja pysyvästi paremman hyötysuhteensa ansiosta ne parantavat investointivarmuutta ja lisäävät energiakustannussäästöjä.

Henkilökuva Dr. Brzoska
Dr. Lars Brzoska
Hallituksen jäsen, tekniikka

”Tällä hetkellä maailmassa on käytössä enemmän Jungheinrichin litium-ionitrukkeja kuin minkään muun sisälogistiikkamerkin.“ 

Content Li-Ion

Huipputiimillä huippusuorituksiin.

Täydellisesti yhteensovitettu järjestelmä.

Maailmanluokan juoksija ei yllä tavoitteisiinsa ilman tiimiään. Sama pätee litiumioniakkuihin: ne paljastavat täyden potentiaalinsa vasta, kun kaikki toimii täydellisesti yksiin. Jungheinrich tarjoaa ainoana sisälogistiikan järjestelmätoimittajana verkotetun kokonaisjärjestelmän, jossa akku, varaaja ja trukki kommunikoivat optimaalisesti keskenään. Ratkaisu vähentää energiantarvetta huomattavasti. Tällainen täydellinen ratkaisu on mahdollinen, sillä Jungheinrich on koko maailmassa ensimmäinen trukkien valmistaja, joka valmistaa itse trukeissaan käytettävät litiumioniakut. Tiimipeliä on sekin, että olemme tukenasi kaikissa litiumioniakkuprojektisi vaiheissa, olipa kyse yksittäisten trukkien jälkivarustelusta tai koko trukkikaluston muuntamisesta. Asiantuntijamme ovat tukenasi suunnittelusta toteutukseen asti.

Ota heti yhteyttä!

Stage Li-ION


Täydellisin säädöin menestyspolulle.

Jungheinrichin kokonaisjärjestelmä.
Jungheinrichilla on kaikki litiumionitekniikkaan liittyvä saman katon alla:
Akut (1)Varaajat (2)Trukit (3) ja Neuvonta (4).

Content Li-ION 13

Vuokraus: vaihtoehto ostamiselle.

Uudista yrityksesi trukkikantaa ja varmista yrityksellesi täysin integroidun Li-Ion Performance Rental -vuokrausratkaisumme tarjoamat Jungheinrichin litiumioniakut ja varaajat. Säästät kustannuksissa ja parannat nopeasti ja vaivattomasti sähkökäyttöisten trukkiesi suorituskykyä.

Lue tästä lisää Li-Ion Performance Rental -vuokrausratkaisusta

SLH 300 -varaaja on joustava monitoimilaite, jolla varaat vaivattomasti sekä li-ioni- että lyijyakut.

Litiumionitekniikan pioneeri.
Sarjatuotantovalmiit trukit käytössä vuodesta 2011.

Jungheinrich on suvereenisti ottanut johtajan paikan sisälogistiikan sähkökäyttöisyyden kilpajuoksussa ja hallitsee litiumionitekniikan paremmin kuin kukaan muu. Vuoden 2011 lähtölaukauksesta ja ensimmäisestä sarjatuotantovalmiista EJE 112i -litiumionitrukista lähtien olemme Jungheinrich Energy and Drive Systems (EDS) -yksikössä kehittäneet tätä tekniikkaa johdonmukaisesti ja laajentaneet litiumioniakuilla toimivien trukkiemme valikoimaa jatkuvasti. Nykyisin lähes koko kalustomme on litiumionivalmiudessa.

Aina turvallisesti maaliin asti.

Jungheinrichin litiumioniakut ovat huolettomia.

Jungheinrichin litiumioniakkujen ansiosta voit huoletta startata seuraavalle kierrokselle. Akut valmistetaan nykytietämyksen mukaan turvallisinta kennotekniikkaa edustavasta litiumrautafosfaatista. Ne ovat myrkyttömiä eivätkä ne vapauta kaasua. Kehittämämme akunhallintajärjestelmän pitkälle viedyt toiminnot valvovat akun jokaista kennoa ja kytkevät sen vaaratilanteessa pois käytöstä. Asiakaspalvelumme huolehtii akkujen kuljetuksesta ja hävittämisestä. Kaikki tapahtuu siis käyttäjän ja koneen kannalta mahdollisimman turvallisesti.

Content Li-Ion 17


Teaser ETV 216i Litium-ion Uusi

Uusi kestävyyden ammattilainen parempaan työskentelytehoon.

ETV 216i – maailman ensimmäinen li-ioni-työntömastotrukki.
ETV 216i on litium-ionitekniikkamme uusin innovaatio: se on maailman ensimmäinen työntömastotrukki, jossa on täydellisesti integroitu litiumioniakku. Äärimmäinen voima ja huippuluokan suorituskyky takaavat tämän kestävyyden ammattilaisen erinomaisen työskentelytehon ja tehokkuuden. Trukin vallankumouksellisen muotoilun ansiosta se korjaa parhaat pisteet myös ergonomian ja turvallisuuden suhteen huipputehosta tinkimättä.

Lue lisää ETV216i -mallisarjasta

Content Li-Ion 18

Sporttinen lisä tiimiin.

Litium-ionitekniikalla varustettu EFG.
Nykyisin lähes koko Jungheinrich-kalusto on litiumionivalmiudessa. Näin myös vastapainotrukkimme EFG. Tuttujen lyijyakkujen lisäksi ne ovat saatavan nyt myös tehokkailla 80 V:n (500 Ah) litium-ioniakuilla varustettuina. Nopeiden varausaikojen, huoltovapauden ja pitkän käyttöikänsä ansiosta litium-ionitekniikalla varustettu EFG on etulinjassa työskentelytehon ja energiatehokkuuden suhteen.

Lue lisää EFG-mallisarjasta

Content Li-ion Teaser EKS

Keräilyä täydellä teholla.

Litium-ioniakulla (48 V) varustettu EKS.

Jungheinrich lähettää peliin yhä enemmän litium-ionitekniikalla varustettuja sarjatuotantovalmiita trukkeja. Nyt mukana on myös innovatiivisella 48 V:n litium-ioniakulla varustettu mallisarjan 3 korkeakeräilytrukki, joka takaa tehokkaan, turvallisen ja energiatehokkaan keräilyn. Tämän mahdollistavat nopeat varausajat, huoltovapaus ja erityisen pitkä käyttöikä.

Lue lisää EKS-mallisarjastaMiten voin parantaa varastoni tehokkuutta?

Kiihdytä varastoasi litiumionitekniikan avulla.


Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?