Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage De Korrel Beheer
Kompaktivarasto lisää tehokkuutta

ECS Paneermeel säästää tilaa ja kustannuksia Shuttle-kompaktivarastojärjestelmän avulla

Kysynnän kasvusta johtuen Alankomaissa toimiva ECS Paneermeel lisäsi jatkuvasti tuotantoaan – ja pian sen korppujauhovarastosta loppui tila. Jungheinrich lisäsi tarvittavaa varastotilaa ja tehosti varaston toimintaa Shuttle-kompaktivarastojärjestelmän avulla. 

FIFO-periaate

ECS Paneermeel Industrie B.V., joka on hollantilaisen De Korrel Beheer B.V:n tytäryhtiö, kuuluu Euroopan suurimpiin korppujauhon valmistajiin. Perustuotteiden ohella tämä elintarvikeyritys valmistaa myös tilauksesta tehtäviä tuotteita, kuten erikoiskokoisia rakeita tai erikoisseoksia. Kysyntä kasvaa nopeasti. Niinpä tuotanto ylsi äskettäin ennätykselliseen 25 miljoonan kilogramman vuositasoon. ECS ei kyennyt varastoimaan tällaisia määriä Alankomaiden Barneveldissä sijaitsevaan varastoonsa. Siksi Jungheinrich sai tehtäväkseen laajentaa varaston kapasiteettia ja lisätä sen tehokkuutta sekä joustavuutta. Lisäksi asiakkaalle oli tärkeää ottaa varastossa käyttöön FIFO-periaate (First-In First-Out). Jungheinrichin ratkaisu oli Shuttle-kompaktivarastojärjestelmä ja UPC-kuljetin.

John Dokter
Toimitusjohtaja, ECS Paneermeel Industrie B.V.

”Toimimme paljon joustavammin Jungheinrichin Shuttle-kompaktivarastojärjestelmän ja UPC-kuljettimen ansiosta.”

UPC-kuljetin lisää varastoinnin tehokkuutta

ECS:n varasto koostui aiemmin pääasiassa syväkuormaus- ja läpiajohyllyistä. Uudessa kanavahyllyn, perustrukin ja hyllykuljettimen muodostamassa kokonaisvaltaisessa ratkaisussa on useita etuja. Se mm. mahdollistaa erittäin tiiviin ja lavojen puoliautomaattisen varastoinnin, joiden ansiosta ratkaisu on erittäin kustannustehokas. UPC-kuljetin on Shuttle-kompaktivarastojärjestelmän ydin. Vakiohaarukoilla varustetun trukin ajo lavojen alle takaa, että tavaranimikkeiden täyttäminen ja keräily sujuvat FIFO-periaatteen mukaisesti. Kanavien täyttäminen erinä tarkoittaa, että UPC-kuljettimen suorituskyky on optimaalinen. Käyttökatkojen välttämiseksi käyttäjän on mahdollista ohjata UPC-kuljetinta lähestymisvaiheen aikana, sillä hallintapääte on integroitu trukissa olevaan pidikkeeseen käyttäjän ulottuville. Yritys hyötyy huomattavasti tehokkaammista lastaustoiminnoista.

Joustava ja turvallinen

”Jungheinrichin Shuttle-kompaktivarastojärjestelmän ja UPC-kuljettimen ansiosta voimme varastoida täyden tuotantoerän yhteen kanavaan vaikuttamatta millään lailla ylempien tai alempien kanavien varastotiiviyteen. Toimimme huomattavasti joustavammin”, omistaja John Dokter sanoo selittäen samalla, miksi he valitsivat Jungheinrichin ratkaisun. Myös varastohenkilökunnan turvallisuus oli hänelle tärkeää. Puoliautomatisointi lisää turvallisuutta tuntuvasti.

Onko sinulla kysyttävää?