Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
SAP EWM -ratkaisut
10/04/2016

SAP EWM -ratkaisut mukaan Jungheinrichin tuotetarjontaan

Jungheinrich laajentaa tuotevalikoimaansa ja SAP-asiantuntemustaan SAP EWM:n suuntaan ja tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä ratkaisuja, jotka takaavat logistiikan prosessien tehokkuuden ja toimivuuden.

SAP EWM -ratkaisut mukaan Jungheinrichin tuotetarjontaan

  • Jungheinrichista SAP EWM -varastonhallintajärjestelmän sertifioitu integraattori
  • SAP EWM laajentaa varastonhallinnan ja materiaalivirtojen ohjausprosessien ja toteutuksen mahdollisuuksia
  • Myös vaativien varastoprosessien ja -tekniikoiden täysimääräinen integraatio

Yhä useammissa yrityksissä kaikki logistiikkaketjun prosessit halutaan hoitaa SAP:n vakio-ohjelmistoilla. Jungheinrich vastaa nyt asiakkaiden toiveisiin manuaalisista ja automaattisista varastonhallinta- ja varastonohjausjärjestelmistä SAP-ympäristössä ottamalla tuotevalikoimaansa SAP EWM -ohjelmiston. Osana SAP SCM:ää eli toimitusketjun hallintaa SAP EWM tukee kattavasti kaikentyyppisten varastojen prosesseja.

Jungheinrich syventää uutuudella kumppanuuttaan SAP:n kanssa, sillä saataville tulee yrityksen oman, SAP-rajapinnalla varustetun WMS-varastonhallintaohjelmiston rinnalle täysi liityntä ja integraatio SAP EWM:ään vaativimpia varastointiprosesseja ja -tekniikoita myöten. Entistäkin vahvemman IT-tarjontansa turvin Jungheinrich pystyy nyt tarjoamaan ihanteelliset varasto- ja tietotekniset ratkaisut kaikenkokoisiin varastoihin niiden automatisoinnin asteesta riippumatta.  Jungheinrichilla on monivuotinen ja laaja-alainen kokemus logistiikkajärjestelmien suunnittelusta, toimittamisesta ja huoltamisesta, joten asiakas saa saman katon alta yhteensopivan kokonaisratkaisun. 

”Ottamalla SAP EWM:n mukaan varastonhallintaratkaisujensa tarjontaan Jungheinrich voi tarjota etenkin kattavaa SAP-strategiaa noudattaville asiakkailleen entistäkin joustavampia ja muuntautumiskykyisempiä sisälogistiikan prosesseja“, Jungheinrich Systemlösungen GmbH:n toimitusjohtaja Markus Heinecker toteaa.

Sertifioinnin myötä Jungheinrich laajentaa erinomaista osaamistaan prosessien ja toteutuksen alalla SAP:n EWM-logistiikkaratkaisuun. Jungheinrich tarjoaa asiakkailleen kaiken tarvittavan tuen SAP EWM:n käyttöönotossa alkuvaiheen suunnittelusta aina toteutukseen ja huoltoon asti.

Jungheinrich yrityksenä

Jungheinrich on maailman johtavia trukki-, varasto- ja materiaalinkäsittelytekniikan alan yrityksiä. Sisälogistiikan kokonaisratkaisujen toimittajana Jungheinrich tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman trukkeja, logistiikkajärjestelmiä, palveluja ja neuvontaa. Jungheinrichin osakkeilla käydään kauppaa kaikissa Saksan pörsseissä.

Onko sinulla kysyttävää?