Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Pientavaran keräilytrukki EKM 202
03/24/2017

Pientavaran keräilytrukki EKM 202 on turvallinen vaihtoehto tikkaille

Jungheinrich esitteli LogiMAT 2017 -messuilla uuden pientavaran keräilytrukkinsa, EKM 202:n. EKM 202 pääsee oikeuksiinsa etenkin myymäläkäytössä, kevyissä huoltotöissä ja verkkokauppojen vakiotoimintaan kuuluvassa ilman lavaa tapahtuvassa keräilyssä.


Pientavaran keräilytrukki EKM 202 on turvallinen vaihtoehto tikkaille 

  • Erittäin ketterä liikkuva työtaso
  • Keräily jopa 5,3 metrin korkeudessa
  • Säädettävä työtaso, jonka kantavuus on 100 kg

Jungheinrich esitteli LogiMAT 2017 -messuilla uuden pientavaran keräilytrukkinsa, EKM 202:n. EKM 202 pääsee oikeuksiinsa etenkin myymäläkäytössä, kevyissä huoltotöissä ja verkkokauppojen vakiotoimintaan kuuluvassa ilman lavaa tapahtuvassa keräilyssä. Trukilla voi tavoittaa jopa 5,3 metrin keräilykorkeuden, joten korkeidenkin hyllyjen täyttäminen onnistuu sillä hyvin. Hyllyttämistä varten keräilytrukin työtasolle voi laittaa jopa 100 kg:n kuorman. 

”EKM on turvallinen vaihtoehto perinteisille tikkaille”, Jungheinrichin Norderstedtin-tehtaan tuotantopäällikkö Andreas Füchtmann kuvaillee. ”Maston ja tason vakaan rakenteen ansiosta työskentely korkealla on vaivatonta. EKM 202 -keräilytrukilla ajaa ja nostaa samanaikaisesti. Se liikkuu ketterästi myymälöiden kapeissakin käytävissä, sillä se on vain 760 mm leveä. Kaikki tämä säästää asiakkaidemme aikaa ja parantaa siten tuottavuutta. EKM 202 sopiikin erityisen hyvin vähittäiskaupan, valmistusteollisuuden ja talo- ja esitystekniikan tarpeisiin. Trukin työtasoa kannatteleva alumiininen mastorakenne minimoi tärinän ja heilahtelun. Automaattisesti sulkeutuvien porttien ansiosta EKM 202:n kuljettaja voi työskennellä turvallisesti myös korkeuksissa.” 

Lisätietoja tiedotusvälineille antaa:

Mika Laatikainen

Jungheinrich Lift Truck Oy

040-8336359

mika.laatikainen@jungheinrich.fi, www.jungheinrich.fi

Jungheinrich yrityksenä

Vuonna 1953 perustettu saksalainen Jungheinrich AG on maailman johtavia sisälogistiikan alan yrityksiä. Jungheinrich on trukkien, logistiikkajärjestelmien ja palvelujen kokonaistoimittaja, jonka laajasta valikoimasta löytyy yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Hampurissa pääkonttoriaan pitävällä konsernilla on maayhtiöt 36 maassa ja kumppanien kautta hoidettava edustus 70 muussa maassa eri puolilla maailmaa. Jungheinrichin palveluksessa on kaikkiaan yli 15 000 henkilöä, ja konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 2,75 miljardia euroa. Jungheinrichin osake on mukana saksalaisessa MDAX-indeksissä.


Onko sinulla kysyttävää?