Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
litium-ioniakut ja varausjärjestelmät
03/24/2017

Parasta energiatehokkuutta energiaratkaisujen huippuosaajalta

Jungheinrich tarjoaa ainoana valmistajana saman katon alta trukit, litium-ioniakut ja varausjärjestelmät.

Parasta energiatehokkuutta energiaratkaisujen huippuosaajalta

  • Jungheinrich tarjoaa ainoana valmistajana trukit, akut ja varausjärjestelmät saman katon alta
  • Tästä vuodesta alkaen kaikkiin uusiin trukkeihin on saatavana litium-ioniakut
  • Oma tuotanto laajenee käsittämään myös litium-ioniakut

Energiatehokkuus on sisälogistiikan alan avainkysymyksiä. Jungheinrich on nykyisin ainoa sisälogistiikan toimittaja, joka kehittää, valmistaa ja toimittaa trukkien lisäksi myös niihin sopivat akut ja varausjärjestelmät. Jungheinrichilta asiakas saa kaiken tarvittavan saman katon alta. Oman tuotannon kattavuus takaa asiakkaille toimivat, yksilölliset ratkaisut ja erinomaisen tehokkuuden kaikkiin käyttötarkoituksiin. Jungheinrich on liikkuvien työkoneiden litium-ioniakkujen ja varaustekniikan suurin valmistaja Euroopassa.

"Muille valmistajille sähkökäyttöisyys on vielä tulevaisuuden haaveilua, mutta Jungheinrichille se on ollut arkipäivää jo yli 60 vuotta”, Jungheinrich AG:n tekniikasta vastaava johtaja Dr. Oliver Lücke kertoo. ”Jungheinrich tarjoaa ainoana toimittajana koko energiapaketin varausasemista akkujen kautta käyttökoneistoihin samalta valmistajalta. Asiakkaat hyötyvät energiatehokkuudesta selvästi. Akun, varaajan ja trukin täydellinen yhteispeli varmistaa optimoidun käytön ja hyötysuhteen. Olemme ylpeitä siitä, miten ainutlaatuisen kattava tuotanto meillä on energiapuolella. Jos yritys haluaa energiatehokkaasti toimivan varaston, kannattaa todellakin harkita Jungheinrichia ratkaisujen toimittajaksi.”

Vuoden 2017 kuluessa Jungheinrich tuo litium-ioniakut ensimmäistä kertaa tarjolle kaikkiin trukkimalleihinsa. Lisäksi lähes kaikkiin aiemmin hankittuihin Jungheinrich-trukkeihin voi vaihtaa litium-ioniakun jälkivarusteluna. Lyhyet varausajat, huoltovapaus ja pitkä käyttöikä ovat litium-ioniakkujen kiistattomia etuja. Jungheinrichin litium-ioniakut on sovitettu saumattomasti toisiinsa, ja ne viestivät keskenään. Koska litium-ioniakuista ei purkaudu kaasuja eikä happoa, kalliita pelkästään akkujen varaamiseen tarkoitettuja tiloja ei enää tarvita. Turvallisuuden paranemisen lisäksi säästyy siis myös tilaa ja rahaa. Nopeiden, lyhyiden pikavarausten ansiosta trukkikalustoa voi käyttää miltei vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Litium-ioniakut poistavat myös aikaa vievän akkujen vaihtamistarpeen, eikä vara-akuille ja akunvaihtolaitteille tarvita varastotilaa. Litium-ioniteknologian käytön tuomat merkittävät hyödyt ovat saaneet Jungheinrichin suunnittelemaan oman akkuvalmistuksen laajentamista.

Perinteisille lyijyakuille Jungheinrich tarjoaa edelleen 2Shifts1Charge-takuun, eli trukin luvataan selvittävän kaksi peräkkäistä työvuoroa vaihtamatta akkua tai varaamatta sitä välillä. Tämä säästää kallista aikaa, arvokasta energiaa ja pakollisia käyttökustannuksia. Pitkän käyttöajan mahdollistaa Jungheinrichin kehittämä synkroninen reluktanssimoottori, jossa synkronimoottorin suorituskyky ja energiatehokkuus yhdistyvät oikosulkumoottorin edullisiin kustannuksiin ja hyvään huollettavuuteen. Moottori muuntaa noin 93 prosenttia energia hyötytehoksi, joten energiahäviö puolittuu. 

Energiaosaamista täydentää Jungheinrichin ajanmukainen varaajavalikoima. Taloudellinen ja tarkoituksenmukainen energiansyöttö on energiatehokkuuden kulmakivi niin märkäakuissa kuin huoltovapaissa akuissa. Jungheinrich tarjoaa aina sopivat, kestävät ja tehokkaat akut suurelle ja pienelle kuormalle vaihtovirta- ja yksivaiheverkkoihin niin yksi-, kaksi kuin kolmivuorokäyttöönkin.

Lisätietoja tiedotusvälineille antaa:

Mika Laatikainen

Jungheinrich Lift Truck Oy

040-8336359

mika.laatikainen@jungheinrich.fi, www.jungheinrich.fi

Jungheinrich yrityksenä

Vuonna 1953 perustettu saksalainen Jungheinrich AG on maailman johtavia sisälogistiikan alan yrityksiä. Jungheinrich on trukkien, logistiikkajärjestelmien ja palvelujen kokonaistoimittaja, jonka laajasta valikoimasta löytyy yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Hampurissa pääkonttoriaan pitävällä konsernilla on maayhtiöt 36 maassa ja kumppanien kautta hoidettava edustus 70 muussa maassa eri puolilla maailmaa. Jungheinrichin palveluksessa on kaikkiaan yli 15 000 henkilöä, ja konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 2,75 miljardia euroa. Jungheinrichin osake on mukana saksalaisessa MDAX-indeksissä.

Onko sinulla kysyttävää?