Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Rental 1

Vuokrauspalvelu

Tarvitsetko trukkia vain hetkellisesti? Vai mietitkö pitkäkestoisempaa käyttöä? Haluatko, että trukkikalustoasi käytetään optimaalisesti? Vai kiinnostaisiko sinua räätälöity rahoitustarjous? Meillä on ratkaisu kaikkiin tilanteisiin. Tismalleen tarpeittesi mukaan.

Joustamme yrityksesi tarpeitten mukaan

Siksi hankinta- ja käyttöratkaisujemme valikoima on laaja. Se pienentää sinun kustannuksiasi ja suojaa ylimääräisiltä rasitteilta. On samantekevää, tarvitsetko trukkia jo seuraavana päivänä vai vasta kolmen kuukauden kuluttua, haluatko uuden vai käytetyn trukin. Valinta on sinun: vuokraus tai rahoitus.

Löydä alta tarpeisiisi sopiva vuokrauspalvelu

Vuokraa - käytä - palauta

Kun tilanne on tiukka, Jungheinrichin vuokratrukit ovat oikea ratkaisu. Olipa kyse päivästä tai vuodesta – kun tarvitset nopeasti trukkia, lavansiirto- tai pinontavaunua, Jungheinrichin vuokrauspalvelu on luotettava kumppanisi. Meiltä saat oikeanlaisen trukin oikeaan aikaan ja paikkaan.

Säilytä joustavuus.

Mielestäsi tärkeää ei ole trukin omistaminen, vaan ainoastaan siitä koituva sisälogistinen hyöty? Tällöin joustavat vuokrausmahdollisuutemme ovat oikea ratkaisu sinulle.

Vuokraus: vaihtoehto ostamiselle.

Uudista yrityksesi trukkikantaa ja varmista yrityksellesi täysin integroidun Li-Ion Performance Rental -vuokrausratkaisumme tarjoamat Jungheinrichin litiumioniakut ja varaajat. Säästät kustannuksissa ja parannat nopeasti ja vaivattomasti sähkökäyttöisten trukkiesi suorituskykyä.

Huippu turvallinen. Alhaiset kustannukset.

Hallinnoitko yrityksesi trukkikantaa? Tällöin sinun on varauduttava kaikenlaisiin tilanteisiin. Ratkaisumme parantaa yrityksen joustavuutta, rajojen yli ja ajallisesti, lisää turvallisuutta ja läpinäkyvyyttä alhaisemmilla kustannuksilla: Jungheinrichin Rental Fleet Management (RFM).

Käytä. Omista.

Haluatko, että trukista tulee yrityksesi omaisuutta vuokra-ajan päätyttyä? Tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia myös rahoituksen osalta: esimerkiksi perinteinen osamaksu tai vuokrasopimukset, joihin sisältyy trukin osto-optio vuokrauksen lopuksi.

Yhteydenotto trukkien vuokrauspalvelu

Markus Norho

Markus Norho

Vuokrakonepäällikkö

Ota yhteyttä
Content Tarkistuslista 3

Juha Ylätalo

Vaihtokonepäällikkö

Ota yhteyttä
Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?