Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Ihmisten suojaaminen 2
Turvallisesti eteenpäin

Ihmisten suojaaminen

Ihmisten turvallisuus on meille tärkeintä. Jungheinrichin trukeissa on useita toimintoja, jotka suojaavat työntekijöitäsi optimaalisesti törmäyksiltä ja muilta tapaturmilta. Lisäksi trukkiemme ergonominen muotoilu vähentää työntekijöidesi rasitusta ja edistää siten heidän terveyttään.

Content Ihmisten suojaaminen 1

Jungheinrichin henkilöntunnistus

Jotta tilanne on aina hallussasi.

Henkilöntunnistuksella varustettu peruutuskamera on älykäs kuljettajaa avustava järjestelmä, joka ehkäisee ihmisten ja trukkien välisiä törmäyksiä. Järjestelmän stereokamerat havainnoivat vaara-aluetta peruutettaessa ja tunnistavat siellä olevat esteet. Tunnistuksen lisäksi ne kykenevät myös erottamaan vaara-alueella olevan ihmisen esineistä. Jos järjestelmän välittömässä läheisyydessä trukin takana on ihminen, järjestelmä laukaisee sekä optisen että akustisen varoituksen. Tämän ansiosta kuljettajalla on aina tilanne hallussaan, ja hän ehtii tarvittaessa reagoida ajoissa.

Hyötysi asiakkaana:

  • Henkilövahinkoja aiheuttavien tapaturmien estäminen
  • Kuljettajan rasituksen vähentyminen
  • Helposti jälkivarusteltavissa ja huoltovapaa

Ota heti yhteyttä!

Ihmisten suojaaminen

Kuljettajakoulutukset

Kouluttamattomien kuljettajien työnjälki voi usein olla epäpätevää. Se voi etenkin onnettomuustilanteessa tulla kalliiksi ja aiheuttaa vakavia seurauksia. Jungheinrich tarjoaa tähän luotettavaa turvaa.

Jungheinrichin kuljettajakoulutus vastaa kokonaisuudessaan saksalaisten tapaturmavakuutusten (DGUV Grundsatz 308-001 ja Verordnung DGUV Vorschrift 68) sisältämiä vaatimuksia ja määräyksiä. Lisäksi kuljettajakoulutuksemme on SGS:n (Société Générale de Surveillance) sertifioima.
Lyhyesti sanottuna Jungheinrichin kuljettajakoulutus tarjoaa sekä kuljettajille että yrittäjille maksimaalista turvallisuutta.

Lue tästä lisää kuljettajakoulutuksistamme.

Perustason koulutus

Jungheinrichin opastuksella ajat turvallisesti

Ammattiyhdistysten määräysten mukaisesti koulutettu kuljettaja parantaa omalta osaltaan käyttöturvallisuutta ja osaa hyödyntää trukkiaan tehokkaammin. Suoritettuasi Jungheinrichin asiantuntevan kuljettajakoulutuksen, joka noudattaa kaikkia asiaankuuluvia asetuksia ja määräyksiä, saat trukin kuljettajan ajokortin.
Kysy lisätietoja kuljettajakoulutustemme sisällöistä ja ajankohdista suoraan lähimmästä toimipisteestämme.
Jungheinrichin kuljettajakoulutukset toteutetaan Jungheinrichin toimipisteessä tai halutessasi oman yrityksesi tiloissa.

Keräilykoulutus

Tämä koulutus pätevöittää yksinomaan matalakeräilytrukkien ohjaamiseen.

Kapeakäytäväkoulutus

Koulutus pätevöittää kapeakäytävätrukkien ohjaamiseen ja vastaa saksalaisten tapaturmavakuutusten sisältämien määräysten (DGUV Grundsatz 308-001) mukaista, tason 2 koulutusta. Ehdottomana edellytyksenä on tason 1 vaatimusten mukainen trukin kuljettajan ajokortti.

Turvallisuuskoulutus

Silloin tällöin myös kokeneemmille kuljettajille sattuu virheitä. Vuosittainen koulutus on lisäksi saksalaisten ammattiyhdistysten määräysten (DGUV Vorschrift 1/§4) mukaan välttämätöntä. Tämän koulutuksen osanottajille tarjoamme myös tarpeiden mukaan räätälöityä jatkokoulutusta. Käytännön harjoitteilla verestetään tietoja ja saadaan arvokkaita vinkkejä turvallisuuden parantamisesta.
 

Täältä saat lisätietoja tuotteistamme ihmisten suojaamiseksi:

Ota meihin yhteyttä ja kysy yksilöllistä tarjousta:

Stage Dividende

Ota meihin yhteyttä | Yleinen yhteydenotto

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?