Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Akkuhuolto Jungheinrichilta
Jungheinrich-huolto

Akkuhuolto

Jungheinrich on yksi suurimmista trukkimarkkinoiden toimijoista sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Yli 4500 huoltoteknikkoa ja heistä n.30 Suomessa auttavat sinua varmistamaan trukkikalustonne toiminnan. Reagoimme nopeasti korjaus-/huoltotarpeisiin minimoiden trukkienne seisokit. 

Etsimme jatkuvasti parannuksia ja tehokkuutta, joka hyödyttää asiakkaitamme. Siksi aloitimme omalla akkupalvelumme 1. tammikuuta 2019 alkaen.

Mitä akun palvelu tarkoittaa asiakkaana?

Akkuhuolto

Akku on turkin yksi tärkeimmistä komponenteista. Akku voi olla suuri kustannus ja se on herkkä osa, joka tarvitsee huoltoa. Trukkien ja varaajakomponenttien tekninen kehitys vaativat yhä enemmän myös hyvin toimivan akun. Jungheinrich:ssä olemme tietoisia tästä ja esittelemme nyt omia akkupalveluitamme, jotka toteutetaan ehdoitta tavanomaisella huoltopalvelulla. Akun ja varaajan palvelu dokumentoidaan erillisellä dokumentilla. Tämä antaa sinulle asiakkaana paljon paremman kuvan akun kunnosta ja mahdollisista tulevista investointitarpeista. 

Akkupalvelu auttaa tunnistamaan akun / varaajan viat ja puutteet varhaisessa vaiheessa. Tällä tavoin pystymme tarjoamaan teille parhaan mahdollisen suojauksen, sillä korjaukset ja säädöt tehdään ennen kuin muut tärkeät osat voivat vaurioitua. 


Lataa akkuhuoltoesite ja tutustu dokumentointiin!

Tutustu lisää akkuihimme: 

Jungheinrichin litiumioniakut ovat todella energiatehokkaita ja pitkäikäisiä.

Lue lisää

Hyödynnä 24 V:n, 48 V:n ja 80 V:n akkujen luotettavaa tekniikkaa kaikissa käyttökohteissa.

Lue lisää

Ota meihin yhteyttä: 

Asiakaspalvelu

Etelä-Suomen

Huollon palvelunumero

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu

Keski- ja Pohjois-Suomen

Huollon palvelunumero

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?