Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Trukkihuolto

Trukkihuolto

Loppujen lopuksi vain yrityksesi logistisella suorituskyvyllä on merkitystä. Me huolehdimme huolto- ja korjauspalvelujemme avulla trukkikalustostasi ja varastojärjestelmästäsi, jotta sinä voit keskittyä täysillä omaan yritystoimintaasi.

Ammattitaitoista trukkihuoltoa vuosien kokemuksella

Onko täysin huoleton huolenpitopaketti yrityksesi kannalta paras vaihtoehto vai valitsetko mieluummin kalustollesi ja varastollesi räätälöidyt trukkihuolto- ja korjauspalvelut? Valinta on sinun. Yli 4800 huoltoasentajaa eri puolilla maailmaa neuvovat ja auttavat sinua. Tavoitteenamme on aina välttää kalliiksi käyvät käyttökatkot ja seisaukset. Kaiken tämän saat yhdestä ja samasta osoitteesta.

Ydinpalveluihimme kuuluvat myös akkujen ja varaajien älykäs energianhallinta sekä rengas- ja turvallisuushuolto. Niitä täydentävät tärkeät sisälogistiset tehtävänkuvat, kuten hydrauliöljyhuolto, kuljettaja- ja turvakoulutukset sekä asiantunteva hyllyjen tarkastuspalvelu: kaikki tämä tähtää yrityksesi menestykseen ja logistiikkaprosessiesi varauksettomaan luotettavuuteen.

Tilaa Jungheinrichilta laadukas trukkihuolto jo tänään!

100-prosenttinen käyttövalmius – riskejä 0

Mukautamme huolenpitotarjontamme yrityksesi tarpeisiin ja tarjoamme täyden investointivarmuuden ennakoitavissa olevien kustannusten ansiosta.

Toimintaa ennen kuin tapahtuu

Säännöllinen hoito ja huolto maksimoivat trukkiesi käytettävyyden. Jungheinrichin huoltopalvelu takaa suunnitteluvarmuuden ja yksilölliset huoltovälit.

Jungheinrich-huolto

Jungheinrich on yksi suurimmista trukkimarkkinoiden toimijoista sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Yli 4500 huoltoteknikkoa ja heistä n.30 Suomessa auttavat sinua varmistamaan trukkikalustonne toiminnan. Reagoimme nopeasti korjaus-/huoltotarpeisiin minimoiden trukkienne seisokit. 

Luottamus on hyvästä – tarkastukset välttämättömiä

Opastamme sinua pykäläviidakossa ja huolehdimme luonnollisesti myös trukkiesi käytön määräystenmukaisuudesta.

Kukaan ei tunne Jungheinrich-trukkien ja renkaiden välistä yhteispeliä paremmin kuin me.

Meillä ei pidetä seisauksista

Minimoi trukkiesi seisaukset: Jungheinrichin tiheän palveluverkoston ja asiantuntevien huoltoasentajien avulla se onnistuu.

Huollon palvelunumerot etelä ja pohjoinen

Asiakaspalvelu

Etelä-Suomen

Huollon palvelunumero

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu

Keski- ja Pohjois-Suomen

Huollon palvelunumero

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?