Stage Kern-Services

Trukkihuolto

Loppujen lopuksi vain yrityksesi logistisella suorituskyvyllä on merkitystä. Me huolehdimme huolto- ja korjauspalvelujemme avulla trukkikalustostasi ja varastojärjestelmästäsi, jotta sinä voit keskittyä täysillä omaan yritystoimintaasi.

Onko täysin huoleton huolenpitopaketti yrityksesi kannalta paras vaihtoehto vai valitsetko mieluummin kalustollesi ja varastollesi räätälöidyt huolto- ja korjauspalvelut? Valinta on sinun. Yli 4800 huoltoasentajaa eri puolilla maailmaa neuvovat ja auttavat sinua. Tavoitteenamme on aina välttää kalliiksi käyvät käyttökatkot ja seisaukset. Kaiken tämän saat yhdestä ja samasta osoitteesta.

Ydinpalveluihimme kuuluvat myös akkujen ja varaajien älykäs energianhallinta sekä rengas- ja turvallisuushuolto. Niitä täydentävät tärkeät sisälogistiset tehtävänkuvat, kuten hydrauliöljyhuolto, kuljettaja- ja turvakoulutukset sekä asiantunteva hyllyjen tarkastuspalvelu: kaikki tämä tähtää yrityksesi menestykseen ja logistiikkaprosessiesi varauksettomaan luotettavuuteen.

100-prosenttinen käyttövalmius – riskejä 0

Mukautamme huolenpitotarjontamme yrityksesi tarpeisiin ja tarjoamme täyden investointivarmuuden ennakoitavissa olevien kustannusten ansiosta.

Toimintaa ennen kuin tapahtuu

Säännöllinen hoito ja huolto maksimoivat trukkiesi käytettävyyden. Jungheinrichin huoltopalvelu takaa suunnitteluvarmuuden ja yksilölliset huoltovälit.

Turvallinen ja suunniteltavissa

Oikea-aikainen, ammattimainen hydrauliöljyn vaihto siihen sisältyvine jäteöljyn ympäristöystävällisine hävittämisineen takaa, että trukkisi toimivat luotettavasti ja kestävät pitkään. Asiantuntijamme huolehtivat mielellään näistä toimenpiteistä puolestasi.

Luottamus on hyvästä – tarkastukset välttämättömiä

Opastamme sinua pykäläviidakossa ja huolehdimme luonnollisesti myös trukkiesi käytön määräystenmukaisuudesta.

Meillä ei pidetä seisauksista

Minimoi trukkiesi seisaukset: Jungheinrichin tiheän palveluverkoston ja asiantuntevien huoltoasentajien avulla se onnistuu.

Yhteydenotto

Stage Dividende

Huoltomme palvelu

numero on

Puhelin

010 - 616 8588

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?