Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Logistiksysteme
Missä ja milloin tahansa – aina käyttövalmiudessa

Logistiikkajärjestelmien huolto ja tuki

Jungheinrich yhdistää valmistajana hankkimansa asiantuntemuksen kokonaisratkaisujen tarjoajana kerryttämäänsä kokemukseen ja osaamiseen. Suunnittelusta toteutukseen ja asiakaspalvelumme tarjoamaan huolto- ja tukipalveluun asti: me hoidamme sen! 

Olemme täällä sinua varten – kellon ympäri!

Jos jokin häiriö rajoittaa laitteistosi suorituskykyä, me olemme välittömästi paikalla. Olemme aina tukenasi ja takaamme siten laitteistosi käytettävyyden. Jungheinrichin tukikeskuksen ohjelmistoasiantuntijat ovat kokeneita asiantuntijoita, jotka auttavat ratkaisemaan ongelmasi etäyhteyden avulla. Mikäli se ei kuitenkaan riitä, asiantunteva huoltoasentajamme tulee paikan päälle mahdollisimman pikaisesti. Sen takaa Jungheinrichin tiheä maailmanlaajuinen huoltoverkosto. Luonnollisesti toimimme kaikkialla samojen korkeiden laatustandardiemme mukaisesti. Niinpä sinä voit olla varma, että logistiikkajärjestelmäsi mahdolliset seisaukset pysyvät mahdollisimman lyhyinä. 

Content Logistiksysteme

Tuotevalikoimamme pähkinänkuoressa

Räätälöidyt huolto- ja tukipalvelut

Tiivis yhteistyö ohjelmisto- ja ohjaustekniikan tukikeskuksen ja paikan päällä toimivien huoltoteknikoidemme kesken takaa laitteistosi erinomaisen käytettävyyden ja logistiikkajärjestelmäsi kitkattoman toiminnan. Voit keskittyä yrityksesi hoitamiseen, kun me huolehdimme laitteistostasi. 

Logistiikkajärjestelmien huolto- ja tukipalvelujen edut pähkinänkuoressa:

  • Erinomainen prosessivarmuus – laitteiston taatun käytettävyyden ansiosta.
  • Täysin ennakoitavat ja avoimet kustannukset – yksilöllisten huolto- ja tukitarjousten ansiosta.
  • Huomattava ajan säästö – logistiikkajärjestelmälläsi on aina yksi ja sama yhteyshenkilö.
  • Laitteistosi pidempi käyttöikä – säännöllisen huollon ja tarkistusten ansiosta.
  • Tehostettu suorituskyky – enemmän aikaa omalle ydinliiketoiminnallesi. 

Logistiikkajärjestelmien huoltopalvelut

Aina varmalla pohjalla – Jungheinrichin logistiikkajärjestelmien huoltopalvelujen ansiosta

Huolehdimme missä ja milloin vain mahdollisimman nopeasti siitä, että laitteistosi ja laitteesi pysyvät kunnossa, ja logistiikkajärjestelmäsi toimii kitkattomasti.

Jungheinrichin huolto sisältää seuraavat palvelut:

Kaikki nämä palvelut ovat mukautettavissa kunkin asiakkaan tarpeisiin.

Neuvomme mielellämme. Sovi tapaaminen saman tien!


Logistiikkajärjestelmien tukipalvelut

Content Logistiksysteme (1)

Aina tavoitettavissasi – Jungheinrichin logistiikkajärjestelmien ympärivuorokautinen tukipalvelu

Tukipalvelumme työntekijät ovat häiriötilanteessa tai logistiikkajärjestelmääsi koskevissa yleisimmissä kysymyksissä ensimmäinen taho, johon sinun kannattaa olla yhteydessä. Tukipalvelussamme työskentelee vain monivuotisen kokemuksen koulimia työntekijöitämme, jotka tavallisesti kykenevät ratkaisemaan suurimman osan tukipalvelupyynnöistä välittömästi etäyhteyden avulla. Mikäli se ei kuitenkaan onnistu, tukipalvelustamme otetaan välittömästi yhteyttä paikan päälle tulevaan huoltoasentajaan, sillä meillä huolto- ja tukipalvelut kulkevat käsi kädessä.
Kriittisiin tukipyyntöihin reagoimme tavallisesti minuuttien, kuitenkin enintään tunnin kuluessa. Näin pyrimme vähentämään seisauksien vaaraa ja huolehtimaan siitä, että järjestelmäsi toimii mahdollisimman tehokkaasti vuoden jokaisena päivänä. 

Tukipalvelumme auttaa sinua seuraavilla osa-alueilla:

Content Logistiksysteme Karte
Service_Technician_Action

Jungheinrichin maailmanlaajuinen verkosto – lähelläsi missä ja milloin vain.

Päivästä toiseen yli 4800 kokenutta Jungheinrichin huoltoasentajaa ja yhteensä yli 6300 jälkimarkkinoinnin työntekijää eri puolilla maailmaa pitävät huolen siitä, että yrityksesi logistiikkaratkaisu toimii kitkattomasti ja varmasti. Palvelumme perustuu vankan, valmistajana hankkimamme asiantuntemuksen ohella uusimpiin diagnoosityökaluihin ja varaosien erinomaiseen saatavuuteen. 


Neuvomme mielellämme. Sovi tapaaminen saman tien!

Onko sinulla kysyttävää?