Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Akut & varaajat
Aina ladattuna ja käyttövalmiina

Energianhallinta

Akkuhuolto, vara-akut ja varaajien huolto: Jungheinrich tarjoaa kattavat palvelut sähkökäyttöisille trukeillesi. Niiden ansiosta varastologistiikkasi pysyy aina liikkeessä – mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Sähkökäyttöisten trukkien on oltava jatkuvasti ladattuina, jotta varaston toiminnot sujuisivat kustannustehokkaasti. Olemme laatineet kattavan palvelupaketin trukkikantasi sähkökäyttöisyyttä ajatellen. Se kattaa kaiken vara- tai vuokra-akkujen tarjonnasta huoltovinkkeihin, akun tilan tarkastuksiin ja huoltopalveluihin asti. Jungheinrichin varaajille suunnattu huoltopalvelu huolehtii varaajien kunnon ja toiminnallisuuden tarkastuksista. Siten akut eivät pääse vaurioitumaan varaussyklien aikana ja säilyttävät tehokkuutensa pitkään.

Edut:

  • Valmistajan asiantuntemus
  • Akkujen ja varaajien käyttöiän pidentyminen
  • Trukkien turvallisuuden ja suorituskyvyn kohentuminen

Varaajien huolto

Valitsetko mieluiten varman päälle?
Siinä tapauksessa Jungheinrichin varaajien turvallisuushuolto on sinulle juuri oikea valinta!

Turvallisuushuoltomme ansiosta voit olla aina varma, että asiaankuuluvia turvallisuusmääräyksiä (Saksan UVV) ja ammattiyhdistysten määräyksiä (Saksassa esim. DGUV Vorschrift 68) noudatetaan. Sillä teknisen valvonnan ohella me huolehdimme puolestasi myös määräaikaistarkastusten noudattamisesta ja valvonnasta sekä niihin liittyvistä hallinnollisista toimenpiteistä.
Hyödynnä saksalaisten ammattiyhdistysten määräysten (DGUV Vorschrift 3 ja VDE 0701/02) mukaisten toiminnan testausten edut:

  • Kaikkien käyttäjien maksimaalinen turvallisuus
  • Kaikkien määräysten määräaikainen noudattaminen
  • Pitkäkestoinen investointivarmuus trukin, akun ja varaajan osalta
  • Tarkastusmerkintä
  • Yksityiskohtainen tarkastusraportti

Meiltä löydät sopivan varaajan akkuusi.

Lue lisää

Stage Varaustekniikka

Akkuhuolto

Jatkuvasti tasaisena pysyvä suorituskyky vaatii oikeanlaisia energianlähteitä. Jungheinrich on tässäkin asiassa varma valinta. Olipa kyse vara- tai vuokra-akusta tai vaikkapa niiden hoitoon liittyvistä kysymyksistä, meillä akkujesi asiat ovat hyvissä käsissä. Valikoimistamme löytyy sopivat tuotteet akun tilan tarkastuksista akkujen puhdistuksiin ja säännölliseen akkuhuoltoon asti.

Jungheinrich on sähkökäyttöisyyden edelläkävijä. Koe itse Jungheinrichin akkujen laadukkuus ja huippuluokan suorituskyky.

Lue lisää


Content Energiemanagement

Energianeuvontaa paikan päällä

Pyynnöstä asiantuntijamme laatii yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin optimaalisesti mukautetun energiahuoltoratkaisun. 

Jotta kalustosi siirtymä Jungheinrichin litiumioniakkuihin ja varaustekniikkaan sujuisi mahdollisimman helposti ja tehokkaasti, Jungheinrichin energia-asiantuntija voi halutessasi antaa yrityksesi toimipisteessä myös kokonaisvaltaista energianeuvontaa. Käytössä olevien järjestelmien ja prosessien analysoinnin lisäksi se sisältää myös energiaprofiilien ja varausratkaisujen laadinnan, joiden tavoitteena on yrityksesi kokonaisenergiatasapainon optimointi. 


Yksilöllistä neuvontaa

Hahmottelu, suunnittelu ja toteutus: asiantuntijamme ovat käytettävissäsi myös toteutuksen kaikissa vaiheissa. Yksittäisen trukin jälkivarustelusta kokonaisten trukkikalustojen muuntamiseen monivuorokäyttöön, jossa hyödynnetään välivarausta. Meillä on juuri sinun yrityksellesi sopiva yksilöllinen ratkaisu. Hyödy litiumionitekniikkamme tuomasta kompaktista tehosta. Koe se itse. 

Neuvomme mielellämme:


Asiakaspalvelu

Etelä-Suomen

Huollon palvelunumero

Ota yhteyttä


Onko sinulla kysyttävää?