Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Service_Technician_Action
Jungheinrichin alkuperäiset

Jälkivarustelu/lisävarusteet

Uudet turvallisuusmääräykset, muuttuvat varasto- ja logistiikkaprosessit tai lakimääräykset johtavat usein trukeille ja varaston oheislaitteille asetettavien vaatimusten muuttumiseen. Muuttuneisiin tarpeisiin pystytään usein vastaamaan yksinkertaisilla lisävarusteilla. 

Edut:

  • Valmistajan asiantuntemus
  • Kattava tuotevalikoima – vastaa aina yksilöllisiin vaatimuksiisi
  • Tuottavuuden ja varaston turvallisuuden parantaminen

Jungheinrichin alkuperäiset jälkivarusteet

Trukille asetettavat vaatimukset muuttuvat usein sen elinkaaran aikana. Syynä tähän saattaa olla esim. trukin käyttöpaikan muuttuminen, uudet työturvallisuudelle asetettavat vaatimukset tai erilaiset lakimääräykset. Myös tuottavuuden ja tehokkuuden parantaminen toimii usein työnkulkujen optimoinnin tai mukauttamisen liikkeelle sysäävänä voimana.

Monesti trukki ja varasto saadaan uusien vaatimusten mukaisiksi jo vähäisellä jälkivarustelulla, nopeasti ja ilman monimutkaisia rakennustoimenpiteitä. Yksillöllisiä jälkivarusteita koskevissa kysymyksissä käytettävissäsi ovat aina Jungheinrichin pätevät huoltoteknikot, jotka tarjoavat ammattimaista apua trukkisi tai koko varastosi varustamiseksi tarpeitasi vastaavaksi.

Jungheinrichin alkuperäisten jälkivarusteiden avulla autamme sinua vastaamaan jatkuvasti muuttuviin haasteisiin ja huomioimaan yksilölliset tarpeesi. 

Pyydä lisätietoa Jungheinrichin alkuperäisistä lisävarusteista ja jälkivarusteista. Ota meihin yhteyttä nyt.

Litiumioni jälkivarustelu

Jungheinrich on sisälogistiikan edelläkävijä, jolla on omat tutkimus- ja kehitysosastonsa, ja joka valmistaa akkunsa itse. Näin saat kaikki litiumionitekniikan ratkaisut yhdeltä ja samalta toimijalta.
Varusta trukkisi nyt litiumioniakuilla ja pidennä niiden käyttöaikoja parhaan mahdollisen energiatehokkuuden avulla.

Jungheinrichin litiumioniakut ovat todella energiatehokkaita ja pitkäikäisiä.

Lue lisääOnko sinulla kysyttävää?