Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Original-Ersatzteile

Alkuperäiset varaosat

Alkuperäinen luo turvallisuutta

Vain alkuperäisvaraosissa näkyy valmistajan asiantuntemus

Jungheinrichin huoltopalvelu käyttää kaikkialla maailmassa ainoastaan alkuperäisvaraosia. Sillä vain alkuperäisvaraosa takaa kaikkien komponenttien optimaalisen yhteensopivuuden ja järjestelmän luotettavuuden sekä arvon säilymisen.

Alkuperäinen säilyttää takuun

Jungheinrich takaa sertifioidun laadun

Vain Jungheinrichin alkuperäisvaraosat täyttävät trukeille ja materiaalille asetettavat korkeat suorituskykyvaatimukset. Vieraiden osien käyttäminen saattaa johtaa vakaviin tapaturmiin ja kalliiksi käyviin häiriöihin.

Alkuperäinen tulee yön aikana

Jungheinrich lupaa 98-prosenttisen varaosien saatavuuden kaikkialle maailmaan.

Onko trukissasi vikaa ja tarvitsisit varaosan mahdollisimman pikaisesti? Yli yön -pikatoimituksemme toimittaa Jungheinrichin varaosat suoraan huoltoteknikolle, joten ne ovat luonasi jo seuraavana aamuna.Alkuperäinen on aina varma valinta

Trukkisi paras suorituskyky on taattuna ainoastaan Jungheinrichin alkuperäisillä rullilla ja pyörillä. Luota valmistajan asiantuntemukseen. Tarjoamme kattavan valikoiman rullia ja pyöriä, jokaiseen trukkiin sopivat.

Alkuperäiset varaosat

Uudet turvallisuusmääräykset, muuttuvat varasto- ja logistiikkaprosessit tai lakimääräykset johtavat usein trukeille ja varaston oheislaitteille asetettavien vaatimusten muuttumiseen. Muuttuneisiin tarpeisiin pystytään usein vastaamaan yksinkertaisilla lisävarusteilla. 

Trukkikantasi aina tehoa täynnä

Täydet tehot varastologistiikkaasi: Jungheinrich tarjoaa täydellisen palvelun sähkökäyttöisille trukeillesi. Akkuhuolto, vara-akut ja varaajien huolto pitävät prosessisi käynnissä vuorokauden ympäri – kannattavasti. Kaikki tarvittavat tiedot löytyvät täältä. 

Parhaat varaosat. Vain yhden napsautuksen päässä.

Tilaa Jungheinrichin alkuperäisvaraosat vaivattomasti ja kätevästi Jungheinrich Parts Online -palvelusta.

Haluatko kuulla lisää Jungheinrichin alkuperäisvaraosista? Ota meihin yhteyttä.

Onko sinulla kysyttävää?