Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Services 2020

Palvelumme

”Onnistuu!”, oli yrityksemme perustajalla, Dr. Friedrich Jungheinrichilla, tapana sanoa. Vielä tänäkin päivänä se kuvastaa Jungheinrichin yrityskulttuuria ja palvelulle asettamiamme vaatimuksia: vain se joka, tarttuu toimeen, kantaa vastuun – sekä asiakkaistaan että itsestään. 

Dr. Friedrich Jungheinrich perusti yrityksensä aidon kumppanuuden ja lojaaliuden varaan. Nämä arvot kantavat meitä edelleen ja ne ovat meille kaikkein tärkeimpiä. Samantekevää, oletko asiakas, tavarantoimittaja vai työntekijä: Jungheinrichilla pitkäaikaisia, kestäviä ja vilpittömiä suhteita pidetään arvossa. Niitä kannattelee kattava palvelutuotteiden ja ratkaisujen valikoima, joista voit joustavasti ja yksilöllisesti valita omasi. 

Tällä hetkellä palveluasteemme on 98 %, mikä tarkoittaa alallamme vertaansa vailla olevaa tasoa. Palveluverkostoomme kuuluu yli 4700 asiantuntevaa huoltoasentajaa ympäri maailman. Sen ansiosta olemme tarvittaessa nopeasti apunasi paikan päällä, kaikkialla.

Trukki- ja järjestelmäpalvelujen ohella tuemme ja konsultoimme yrityksesi logististen vaatimusten (esim. materiaalivirran, kaluston tai varastojärjestelmän hallinnan) analysoinnissa ja optimoinnissa. Mutta yhtä tärkeitä meille ovat työntekijöidesi työympäristö ja tehtävät. Olemme laatineet kattavia koulutuksia, joissa näkyy koko kokemuksemme ja osaamisemme. Ne kattavat sekä kuljettaja- että keräilykoulutukset, toimivan akkuhallinnan turvallisuuskoulutuksia unohtamatta.

Voit aina luottaa siihen, että Jungheinrich toimittaa sinulle juuri sen palvelutuotteen, jota yrityksesi – olipa se pien- tai suuryritys – menestyäkseen tarvitsee. Kaikkialla maailmassa, aina huippulaadukkaana.


Etsitkö varaosia? Täältä löydät varaosakirjamme, josta löytyvät kaikki tarvittavat varaosat tuotteillemme. Etsi oikeita varaosia tuotteidemme mallien mukaan.

Lue lisää

Jos vastauksesi on kyllä, löydät täältä juuri oikeat yhteyshenkilöt takaamaan kalustosi vaivaton toiminta tulevaisuudessa! 

Lue lisää

Meillä on varmasti sopiva trukki juuri sinun käyttötarkoituksiin sisä- tai ulkokäyttöön, tarkoitukseen kuin tarkoitukseen.

Lue lisää

Tarvitsetko kalustoosi varaosia? Täältä löydät juuri oikeat yhteystiedot varaosille!

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Etelä-Suomen

Huollon palvelunumero

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu

Keski- ja Pohjois-Suomen

Huollon palvelunumero

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?