Stage Palvelut

Palvelumme

”Onnistuu!”, oli yrityksemme perustajalla, Dr. Friedrich Jungheinrichilla, tapana sanoa. Vielä tänäkin päivänä se kuvastaa Jungheinrichin yrityskulttuuria ja palvelulle asettamiamme vaatimuksia: vain se joka, tarttuu toimeen, kantaa vastuun – sekä asiakkaistaan että itsestään. 

Dr. Friedrich Jungheinrich perusti yrityksensä aidon kumppanuuden ja lojaaliuden varaan. Nämä arvot kantavat meitä edelleen ja ne ovat meille kaikkein tärkeimpiä. Samantekevää, oletko asiakas, tavarantoimittaja vai työntekijä: Jungheinrichilla pitkäaikaisia, kestäviä ja vilpittömiä suhteita pidetään arvossa. Niitä kannattelee kattava palvelutuotteiden ja ratkaisujen valikoima, joista voit joustavasti ja yksilöllisesti valita omasi. 

Tällä hetkellä palveluasteemme on 98 %, mikä tarkoittaa alallamme vertaansa vailla olevaa tasoa. Palveluverkostoomme kuuluu yli 4700 asiantuntevaa huoltoasentajaa ympäri maailman. Sen ansiosta olemme tarvittaessa nopeasti apunasi paikan päällä, kaikkialla.

Trukki- ja järjestelmäpalvelujen ohella tuemme ja konsultoimme yrityksesi logististen vaatimusten (esim. materiaalivirran, kaluston tai varastojärjestelmän hallinnan) analysoinnissa ja optimoinnissa. Mutta yhtä tärkeitä meille ovat työntekijöidesi työympäristö ja tehtävät. Olemme laatineet kattavia koulutuksia, joissa näkyy koko kokemuksemme ja osaamisemme. Ne kattavat sekä kuljettaja- että keräilykoulutukset, toimivan akkuhallinnan turvallisuuskoulutuksia unohtamatta.

Voit aina luottaa siihen, että Jungheinrich toimittaa sinulle juuri sen palvelutuotteen, jota yrityksesi – olipa se pien- tai suuryritys – menestyäkseen tarvitsee. Kaikkialla maailmassa, aina huippulaadukkaana.

Asiakaspalvelua, joka tuo lisäarvoa

Käyttökatkot ja seisaukset ovat harmillisia ja ennen kaikkea kalliita. Ensiluokkainen palvelumme vakuuttaa kattavuudellaan ja mukautuu saumattomasti yrityksesi toiveisiin ja tarpeisiin. Siten sinä voit olla varma, että tekniikka toimii kitkattomasti ja luotettavasti.

Vaurioituneet varastolaitteet ovat riski työntekijöillesi, ajoneuvoillesi ja varastoiduille tavaroillesi. Suojelun tehostamiseksi ja kalliiden vahinkojen välttämiseksi asiantuntijamme varmistavat, että ennakoitavissa olevat riskit poistetaan. Avullamme yrityksesi toiminta on aina turvallista.

Missä ja milloin tahansa – aina käyttövalmiudessa

Jungheinrich yhdistää valmistajana hankkimansa asiantuntemuksen kokonaisratkaisujen tarjoajana kerryttämäänsä kokemukseen ja osaamiseen. Suunnittelusta toteutukseen ja asiakaspalvelumme tarjoamaan huolto- ja tukipalveluun asti: me hoidamme sen! 

Yksilöllinen väyläsi trukin käyttäjäksi

Tarvitsetko trukkia vain hetkellisesti? Vai mietitkö pitkäkestoisempaa käyttöä? Haluatko, että trukkikalustoasi käytetään optimaalisesti? Vai kiinnostaisiko sinua räätälöity rahoitustarjous? Meillä on ratkaisu kaikkiin tilanteisiin. Tismalleen tarpeittesi mukaan.

Palvelulupauksemme

Vain alkuperäisvaraosat säilyttävät kalustosi takuun. Toimitamme alkuperäisvaraosat yli yön -pikatoimituksena.

Trukkikantasi aina tehoa täynnä

Täydet tehot varastologistiikkaasi: Jungheinrich tarjoaa täydellisen palvelun sähkökäyttöisille trukeillesi. Akkuhuolto, vara-akut ja varaajien huolto pitävät prosessisi käynnissä vuorokauden ympäri – kannattavasti. Kaikki tarvittavat tiedot löytyvät täältä. 

Huolto- vai korjaustarve – kerro se sovelluksella!

Asiakaspalvelupyyntöjä kellon ympäri? Käytä Jungheinrichin huoltosovellusta!

Tapaturmattoman, turvallisen varaston puolesta

Kuljettajakoulutuksista SAFEwalk-menetelmään: Jungheinrich tarjoaa erilaisia palveluja varaston turvallisuuden lisäämiseen. Kaiken keskiössä on kuljettajan terveys. Täältä löydät lisätietoja tapaturmien ehkäisemisestä.

Meillä on vahva perusta

Trukkien valmistus sekä huolto- ja korjaustoiminta ovat meidän vahva perusta asiantuntevalle trukin kuljettajakoulutukselle. Täältä löydät tarkemmin tietoa palkittuun koulutusohjelmaamme.

Etsitkö Jungheinrich trukkiisi, lavansiirto- ja/tai pinontavaunusi käyttöohjetta? Käytä alla olevaa hakutoimintoa ja etsi oikea käyttöohje tuotteeseesi. Listalta löydät kaikki käyttöohjeet ostamiisi trukkeihin tai varaajiin. Käyttöohjeet ovat ladattavissa PDF-tiedostoina. 

Stefan Brehm
Stefan Brehm
Jälkimarkkinointiyksikön varatoimitusjohtaja, Jungheinrich Service & Parts AG & Co. KG

Palvelu on paljon enemmän kuin pelkkää suorittamista. 

Onko sinulla kysyttävää?