Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Kuljetintekniikka (1)
Vauhtia ja liikettä kuljetuksiisi

Kuljetintekniikkajärjestelmät

Automatisoinnilla lisää tehokkuutta varastoon kuin varastoon. Tutustu lisää automaattisiin kuljetintekniikkajärejestelmiimme ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Tehokkuuden ja taloudellisuuden täydellinen liitto: Lavankuljetustekniikka ja räätälöidyt sisälogistiikkaratkaisut.

Vähäinen tilantarve, älykäs materiaalivirta- ja ohjaustekniikka sekä optimoidut prosessit: nosta automaattinen varastosi korkeammalle tasolle.

Kuljetinjärjestelmät tehostavat ja turvaavat tavaran- ja materiaalinkuljetuksen yrityksesi kaikissa toiminnoissa. Jungheinrichilta saat juuri sinulle sopivan ratkaisun, olivatpa kuljetettavat yksiköt kuormalavoja, laatikoita tai säiliöitä – ja minkä kokoisia tahansa.

Kuljetintekniikka, kuljetuslaitteet, kuljetushihnat: me kokoamme niistä järjestelmän.

Oikean kuljetintekniikan käyttö ratkaisee varastosi tuottavuuden. Kokoamme kuljetusjärjestelmän yrityksesi tarpeiden mukaan erilaisista komponenteista. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi käytämme järjestelmissämme rulla-, hihna- tai ketjukuljettimia, siirtovaunuja, nosto- ja kääntöpöytiä tai hihnanostimia sekä monia muita elementtejä. Tuloksena on varastosi erinomainen tuotantoteho. Kuormalavojen kuljetusnopeus on parhaimmillaan 0,45 m/s ja säiliöiden jopa 1,50 m/s. Tilantarve on kuitenkin mahdollisimman vähäistä, minkä tekee mahdolliseksi mm. järjestelmän pystysuuntainen toiminta. Tätä kaikkea täydennetään vielä materiaalivirta- ja ohjaustekniikalla sekä ääriviivojen valvonnalla, kelaimilla ja muilla yrityksesi prosessien kannalta olennaisilla ratkaisuilla.

Kauaskantoiset kuljetinjärjestelmät: kokonaisvaltaisen suunnittelun avulla kestävään menestykseen

Oletpa optimoimassa nykyistä laitteistoasi tai rakentamassa uutta varastoa, meiltä saat aina asiantuntevaa neuvontaa ja käyttötarkoitukseesi sopivan kuljetintekniikan. Jungheinrichin tuotteiden ja prosessiosaamisen avulla suunnittelemme kanssasi yrityksesi tarpeisiin sopivan järjestelmän. Ratkaisumme ansiosta voit pienentää trukkikalustoasi ja hyödyntää samalla varastosi tarjoaman tilan optimaalisesti. Meiltä saat ratkaisut kaikenlaisten tavaroiden kuljetukseen, pienistä kolleista täyslavojen käsittelyyn. Kokonaisvaltaista suunnittelua tukee palvelutarjontamme. Takaamme, että yrityksesi logistiikka pysyy jatkuvasti liikkeessä: tehokkaasti, turvallisesti ja nopeasti.

Onko sinulla kysyttävää?