Call4Service
Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
EFG B-sarja stage
06/08/2023

Vaivatonta suorituskykyä: Jungheinrich esittelee EFG-perusmallit

Jungheinrich tuo maailmanlaajuisesti markkinoille kaksi uutta mallisarjaa kestäviä sähkökäyttöisiä trukkeja. Uudet EFG-trukit ovat edullisia perusmalleja perinteiseen kuljetus- ja pinontakäyttöön 1,6–3 tonnin kantavuudella. Suomeen tuomme tällä hetkellä kolmipyöräistä EFG BB 216k sähkötrukkia.

  • Kestävät perusmallit kevyeen ja keskiraskaaseen käyttöön
  • Niissä yhdistyvät toiminnallisuus, tehokkuus ja houkutteleva hinta-laatusuhde
  • Satunnaisiin kuljetus- ja varastointitehtäviin 6 500 mm:n nostokorkeuteen saakka

Jungheinrich laajentaa vastapainotrukkiensa mallistoa kahdella uudella perusmallien EFG-mallisarjalla. Jungheinrich tarjoaa asiakkailleen nyt siis ensimmäistä kertaa tunnettujen suorituskykyisten sähkökäyttöisten trukkien lisäksi myös perusmalleja kevyeen ja keskiraskaaseen käyttöön. Trukit ihastuttavat tehollaan, luotettavuudellaan ja pitkäikäisyydellään sekä alhaisilla hankintakustannuksilla. ”EFG-mallisarjojen BB ja BC myötä olemme onnistuneet esittelemään aivan uudenlaisen tulkinnan laadusta, joka ihastuttaa toiminnallisuudellaan, tehokkuudellaan ja houkuttelevalla hinta-laatusuhteellaan”, sanoo Jungheinrichin myyntijohtaja Christian Erlach. Yksivuorotyön satunnaiseen käyttöön tarkoitetut trukit miellyttävät ennen kaikkea asiakkaita, jotka eivät halua edes perusmalleissa luopua Jungheinrichin hyväksi todetusta laadusta. ”Olemme suunnanneet uudet EFG-mallisarjat erityisesti pk-yrityksille ja niiden tarpeisiin: alhaiset hankintakustannukset, nopeat toimitusajat ja riittävä perusvarustelu”, toteaa Erlach.

Monipuoliset perusmallit

EFG-mallisarjojen BB ja BC trukit ovat saatavissa kolmi- ja nelipyöräisinä malleina, ja niiden kantavuus on jopa kolme tonnia. Ne soveltuvat käyttöön eri aloilla niin tuotannossa, kaupoissa, varastoissa, korjaamoilla kuin maataloudessa. Mallit suoriutuvat kaikenlaisista pinonta- ja kuljetustehtävistä. Ketterä kolmipyöräinen trukki EFG BB 216k soveltuu kompaktin rakenteensa ansiosta erityisen hyvin esimerkiksi monipuolisiin kuljetustehtäviin ahtaissa varastoissa. Nelipyöräiset EFG BC -trukit ovat saatavissa kantavuusluokissa 1,6–3,0 tonnia. Näistä erityisesti malli EFG BC 325(k)/330 on 48 V:n akkunsa ansiosta edullinen vaihtoehto 80 V:n trukeille, minkä lisäksi se soveltuu myös ulkokäyttöön. Saatavissa on kolme erilaista mastoa useina eri kokoina ja rakenteina, joten ne tarjoavat juuri oikean varustelun kaikkiin yleisiin käyttötarkoituksiin aina 6 500 mm:n nostokorkeuteen saakka. Mastoa ja sivusiirtoa ohjataan hydraulisesti mekaanisella ohjausvivulla. Yksinkertaisten lisälaitteiden ja valikoitujen lisävarusteiden käyttö on mahdollista.

Suurta tehoa alhaisilla hankintakustannuksilla, hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen sähkötrukki

EFG-mallisarjojen BB ja BC trukit valmistetaan Jungheinrichin tehtaalla Kiinassa Qingpun kaupungissa. Tehdas noudattaa tuotannossaan samoja laatustandardeja kuin Saksassa valmistettavissa Jungheinrichin suorituskykyisempien trukkien mallisarjoissa. ”Asiakkaamme saavat EFG-mallisarjojen BB ja BC trukkien myötä Jungheinrichin arvostettua laatua vertaansa vailla olevaan hintaan”, toteaa Erlach. EFG-mallisarjojen BB ja BC trukeissa on vakiovarusteena öljykylpylevyjarrut. Suljetun rakenteen ansiosta jarrut pysyvät erittäin puhtaina ja takaavat näin erinomaisen jarrutustehon ja alhaiset huoltokustannukset. Jarrutuksen aikana jopa 30 prosenttia energiasta kerätään talteen, mikä parantaa merkittävästi trukkien käyttöaikaa akkujaksoa kohti. Kaksimoottorinen etuveto varustettuna ZF-vaihteistolla mahdollistaa erinomaisen suorituskyvyn kaikenlaisessa käytössä taaten samalla alhaisen kulutuksen.

Huolellisesti mietittyä turvallisuutta ja ergonomiaa

EFG-mallisarjojen BB ja BC trukeissa on vakiovarusteena Jungheinrichin turvajärjestelmä curveCONTROL, joka alentaa ajonopeutta automaattisesti kaarreajossa ohjauskulman mukaan. Näin vähennetään merkittävästi onnettomuusriskiä kaarreajossa, erityisesti käsiteltäessä suuria kuormia. Viisi ajo-ohjelmaa mahdollistavat turvallisen, jokaiseen varastotilanteeseen soveltuvan toiminnan. Kaarimainen turvakehä, kompakti mastoprofiili ja optimoidusti sijoitetut ketjut ja letkut mahdollistavat hyvän näkyvyyden kaikkiin suuntiin turvallista käyttöä varten. EFG-mallisarjojen BB ja BC trukkien vakiovarusteluun sisältyy Jungheinrichin 2-tuumainen näyttö. Se näyttää kuljettajalle tietoa akun tilasta, jäljellä olevasta toiminta-ajasta sekä valitusta ajo-ohjelmasta. Lisäksi se näyttää tarvittaessa valikoidut turvallisuusohjeet. Erityisen ergonomista työskentelyä varten lisävarusteena on saatavissa Grammer-istuin MSG 65.

Huolenpitoa myös ostamisen jälkeen

Jungheinrich toimittaa BB- ja BC-mallisarjojen sähkökäyttöisiä trukkeja niin yksittäin kuin laajempina kalustoina sekä ostettavaksi että vuokrattavaksi. Sujuvaa käyttöä varten myös perusmallien trukeille on käytettävissä Jungheinrichin trukkihuollon laajat palvelut, joista asiakas voi valita yksilöllisten tarpeidensa mukaan räätälöidyt huolto- ja kunnossapitopaketit. Jungheinrichin laajan huoltoverkoston ansiosta myös BB- ja BC-mallisarjojen sähkökäyttöisten trukkien varaosia on hyvin saatavilla.

Tässä on sähkötrukki, joka vakuuttaa hinta-laatu-suhteeltaan uudestaan ja uudestaan.

Suomeen tuomme tällä hetkellä kolmipyöräistä EFG BB 216k sähkötrukkia, johon voit tutustua lisää alta. Katso myös koko sähkötrukkivalikoimamme:

Onko sinulla kysyttävää?