Call4Service
Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Chomutov lehdistötiedote stage
06/16/2023

Jungheinrichin tehdas Chomutovissa aloittaa tuotannon

Jungheinrich on aloittanut tuotannon uudessa tehtaassaan Tšekissä sijaitsevassa Chomutovissa. Noin kymmenen kuukauden rakennusajan jälkeen ensimmäinen työntömastotrukki ETV 216i valmistui 6. kesäkuuta. Kooltaan noin 37 000 neliömetrin uusi toimipaikka luo paikkakunnalle yli 350 uutta työpaikkaa.

Uusi tehdas on tärkeä palanen Jungheinrichin tavoitellessa strategian 2025+ mukaisia kasvutavoitteita. Samalla se auttaa parantamaan tehokkuutta ja kannattavuutta. Sabine Neuß, Jungheinrich AG:n tekninen johtaja, kertoo: ”Uuden tehtaan myötä laajennamme tuotantoverkostomme kapasiteettia Euroopassa ja varmistamme, että voimme vastata trukkiemme jatkuvasti kasvavaan kysyntään myös tulevaisuudessa. Olemme rakentaneet Chomutoviin yhden maailman nykyaikaisimmista trukkien tuotantolaitoksista. Olen siitä todella ylpeä ja olen tyytyväinen, että tuotanto on nyt käynnissä.”

Tällä hetkellä tehtaassa työskennellään yhdessä vuorossa, mutta keskipitkän aikavälin tavoitteena on työskennellä kellon ympäri kolmessa vuorossa. Jungheinrichin suunnitelmissa on siirtää työntömastotrukkien koko tuotanto vähitellen Chomutovin uuteen tehtaaseen. Tätä kautta Norderstedtin tehtaassa vapautuu kapasiteettia, jonka yritys aikoo käyttää kasvun lisäämiseen myös siellä. Jungheinrich täydentää Norderstedtin toimipaikan valmistusvalikoimaa keräilytrukkien osilla.

Kestävä kehitys painopisteenä

Jungheinrich on asettanut itselleen tavoitteen luoda kestäviä arvoja, minkä vuoksi tehtaan toiminnan painopisteinä ovat erityisesti tehokkuus ja kestävä kehitys. Koko tehtaassa aina työpisteestä monimutkaisiin tuotantolaitoksiin saakka käytetään nykyaikaista tekniikkaa, kuten uutta tuotannonohjausjärjestelmää. Ekosähkön ostamisen ja lämpöpumpun asentamisen lisäksi toimistotilojen erityinen lämpöeristys mahdollistavat energian säästämisen. Sadevettä hyödyntävän laitoksen ansiosta Jungheinrich vähentää myös vedenkulutustaan. Tehtaan 1,5 hehtaarin tontti toimii myös viheralueena, sillä siellä kasvaa alueelle tyypillisiä pensaita ja puita, jotka edistävät paikallisten lajien monimuotoisuutta.

Chomutov lehdistötiedotteen tekstikuva

Ensimmäinen Chomutovista valmistunut työntömastotrukki matkaa Ranskaan yritykselle nimeltä MARIE, joka on yksi Ranskan tärkeimmistä eines- ja pastatuotteiden toimittajista. ETV 216i on osa Jungheinrichin POWERLiNE-sarjaa, ja siinä on integroitu litiumioniakku. Se on luokkansa kompaktein ja suorituskykyisin työntömastotrukki.

Lue lisää kestävän kehityksen toimistamme sekä POWERLiNE-tuoteperheestä täältä:

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?