Call4Service
Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
JH UNGC logo metsätaustalla
08/03/2023

Jungheinrich liittyy YK:n Global Compact -aloitteeseen

Oikeudenmukaisen ja kestävän talouden puolesta: Jungheinrich liittyy YK:n Global Compact -aloitteeseen.

  • Sitoutuminen maailman tärkeimpään kestävän kehityksen aloitteeseen
  • Jungheinrich on sisälogistiikan "kestävän kehityksen mahdollistaja"
  • "Haluamme kestävän talouden parempaa maailmaa varten"

Hampuri, 13. heinäkuuta 2023 – Jungheinrich liittyy Yhdistyneiden kansakuntien Global Compact -aloitteeseen. Näin johtavasta sisälogistiikan ratkaisutoimittajasta, jonka päätoimipaikka on Hampurissa, tulee osa suurinta verkostoa maailmanlaajuisissa ponnisteluissa oikeudenmukaisen ja kestävän talouden puolesta. Tämä askel on jälleen yksi tärkeä virstanpylväs Jungheinrichin kestävän kehityksen mukaisessa suuntautumisessa ja korostaa yhtiön sitoutumista vastuulliseen liiketoimintaan.

Lehdistötiedotteen YK:n Global Compact-aloitteen kuva

Yhdistyneiden kansakuntien Global Compact -aloite on maailman suurin ja merkittävin vastuullisen yritysjohtamisen aloite. Se perustuu kymmeneen yleismaailmalliseen periaatteeseen ihmisoikeuksien, työelämän, ympäristönsuojelun ja korruption vastaisuuden aloilla. Liittymällä aloitteeseen Jungheinrich sitoutuu sisällyttämään nämä periaatteet kaikkiin liiketoimintansa osa-alueisiin ja todistamaan tämän YK:lle vuosittaisen edistymisraportin muodossa. ”Haluamme kestävän talouden parempaa maailmaa varten”, kertoo Dr. Lars Brzoska, Jungheinrich AG:n johtokunnan puheenjohtaja. ”Liittymällä Yhdistyneiden kansakuntien Global Compact -aloitteeseen korostamme Jungheinrichin sitoutumista vastuulliseen ja kestävään toimintaan.”

Jungheinrich on jo sitoutunut kestävän kehityksen tavoitteisiin osana kestävän kehityksen strategiaansa ja keskittyy erityisesti ilmastonsuojelun, kestävän tuotannon ja innovatiivisen teollisuuden tavoitteisiin. ”Kestävän kehityksen mahdollistajana” yritys edistää energiatehokkailla tuotteillaan sisälogistiikan kestävän kehityksen mukaista muutosta ja tukee asiakkaitaan ilmastotavoitteiden saavuttamisessa. Jungheinrich lopetti tämän vuoden maaliskuussa polttomoottorikäyttöisten trukkien tuotannon ja on siitä lähtien valmistanut ainoastaan sähkökäyttöisiä trukkeja. Lisäksi tämä sisälogistiikan ratkaisujen toimittaja tarjoaa POWERLiNE-sarjan myötä asiakkailleen ympäristöystävällisiä ja toimitukseen asti CO2-neutraaleja litiumionitrukkeja.

Jungheinrich arvioi jo tänään järjestelmällisesti toimittajiaan ihmisoikeuksien, ympäristönsuojelun ja compliance-toiminnan osalta. Tämä koskee tällä hetkellä yli 700 toimittajaa, jotka muodostava yli 75 prosenttia Jungheinrichin maailmanlaajuisesta myyntivolyymista. Tavoitteena on, että vuoteen 2025 mennessä vähintään 80 prosenttia tästä myyntivolyymista luokitellaan kestäväksi kulutukseksi. Kaikki nykyiset ja uudet toimittajat luokitellaan ekologisten, taloudellisten ja sosiaalisten kriteerien perusteella riskiluokkiin.

Kestävä kehitys Jungeinrichilla, tutustu lisää:

Onko sinulla kysyttävää?