Call4Service
Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Kestävä kehitys Jungheinrichilla

Kestävä kehitys Jungheinrichilla

Maailmanlaajuisesti toimivana sisälogistiikkayrityksenä meillä on suuri vastuu – sosiaalisesti, ympäristöllisesti ja taloudellisesti. Ymmärryksemme kestävästä kehityksestä on kaiken toimintamme perusta ja teemme kaiken voitamamme maailmanlaajuisten kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseen. Energiatehokkaat tuotteemme ja älykkäät ratkaisumme helpottavat sisälogistiikan kestävän muutoksen toteuttamista ja tukevat sinua kestävien käytäntöjen käyttöönotossa yrityksessäsi. Ohjenuoranamme on kattava ymmärryksemme kestävyydestä ja siitä mitä vastuullisuus meille tarkoittaa. Yhdessä onnistumme löytämään tasapainon kannattavan kasvun sekä sosiaalisten ja ympäristönäkökohtien välillä.

Tehdään työtä yhdessä ja varmistetaan sisälogistiikan kestävä tulevaisuus.

Kestävät tuotteet ja palvelut

Vähenemässä olevien resurssien, nousevien energiahintojen sekä osaajapulan edessä autamme sinua selviytymään logistisista haasteista energiatehokkailla tuotteillamme ja ratkaisuillamme sekä avustamme sinua kohti päästöttömyyttä.

Hyötysi Jungheinrichin vastuullisuudesta

Nico Rosbergin kuva
Nico Rosberg
Kestävän kehityksen puolesta puhuja ja yrittäjä sekä Jungheinrichin brändilähettiläs

”Jungheinrichilla ja minulla on yhteinen tavoite tehdä maailmasta kestävämpi sähköisen liikkuvuuden ja älykkään teknologian avulla.”

Meille kestävyys ja vastuullisuus on tärkeintä ja lähestymme näitä aiheita kokonaisvaltaisesti

Kestävän kehityksen ymmärtäminen on kaiken tekemisemme perusta. Teemme parhaamme kestävän kehityksen puolesta ja kannamme vastuumme ympäristöstä, taloudesta, yhteisöstä sekä luomme kestäviä arvoja.

Kestävä kehitys

Jungheinrich kestävän sisälogistiikan edelläkävijänä

Eco Vadis
Platinatason luokitus kestävyydestä

Kolmannen peräkkäisen EcoVadis-kestävyysluokituksen platinasertifikaatin ansiosta Jungheinrich kuuluu edelleen maailman kestävimpien yritysten ”Top 1 %:n” joukkoon.

Innovation Picture Tab Sustainability

Kestävyysstrategiamme

Kestävän kehityksen strategiamme tarkoituksena on ottaa ja tehdä aloitteita paremman ympäristön ja maailman puolesta. Tällä hetkellä meillä on kuusi aloitetta: nämä kuusi pääpainopistettämme muodostavat osan kestävän kehityksen strategiastamme. Tutustu:

Sitoumuksemme kestävään kehitykseen ja sen edesauttamiseen

Sertifikaatimme

Kestävyysprojekteja eri puolilta maailmaa

*Saavutettu vähentämällä päästöjä tuotantoprosessissa ja investoimalla sertifioituihin kompensaatioprojekteihin CO₂e-hiilidioksidipäästöjen kompensoimiseksi. Tuotteiden ja trukkien mainitut neutraalit kasvihuonekaasupäästöt toimitukseen asti määritetään toistuvilla elinkaarianalyyseillä DIN EN ISO 14040 -standardin vaatimusten perusteella. Lisätietoja löytyy osoitteesta: www.jungheinrich.com/carbon-neutrality-faq

**Saavutettu vähentämällä päästöjä ja investoimalla sertifioituihin kompensaatioprojekteihin CO₂e-hiilidioksidipäästöjen kompensoimiseksi. Jälkimarkkinointi- sekä muun asiakaspalvelun kasvihuonekaasupäästöt määritetään toistuvilla elinkaarianalyyseillä GHG-protokollan periaatteiden ja DIN EN ISO 14067 -standardin vaatimusten pohjalta johdettuna. Lisätietoja:  www.jungheinrich.com/carbon-neutrality-faq

Huomautus tässä käytetystä CO2-termin määrityksestä: tähän sisältyvät kaikki kasvihuonekaasut, jotka on muunnettu vastaaviksi CO2-määriksi eli ekvivalenteiksi.

Onko sinulla kysyttävää?