Call4Service
Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage ECE 220_225

Keräilytrukki 2,0 - 2,5 t

  • 125 mm
  • 2500 - 2700 kg
  • Optimaalinen keräilyteho vähäisellä energiankulutuksella
  • Tehokas moottori ja nopea kiihdytys
  • jetPILOT henkilöautoista tuttuun, intuitiiviseen käyttöön
  • Kattavat lisävarusteet ohjaamon optimointiin
  • Puoliautomaattinen easyPILOT-kauko-ohjaus (lisävaruste)

ECE 220/ 225

Jungheinrichin joustavissa ja tehokkaissa mallisarjan 2 matalakeräilytrukeissa erittäin tehokas keräily yhdistyy optimaaliseen energiatehokkuuteen ja ensiluokkaiseen ajomukavuuteen. Erilaisten käyttötasojen ansiosta ne kattavat leikiten yksilöllisten varastojen erilaiset käyttötarpeet. ECE-trukilla suoritettu keräily tarkoittaa optimoituja keräilyprosesseja maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi.Keräile vaivattomasti, varmasti ja aikaa hukkaamatta: erityisen suuret akkukapasiteetit takaavat parhaan keräilytehon myös taloudellisessa monivuorokäytössä. Kestävä rakenne ja kompakti koko mahdollistavat tehokkaan kaarreajon ja markkinoiden parhaan kiihtyvyyden. Hydraulisesti nouseva, vaimennettu ajotaso suojaa törmäyksiltä.Tilava ohjaamo, jossa on korkeussäädettävä monitoimiohjauspyörä ja helposti käsiteltävissä olevat hallintalaitteet, takaa erinomaisen ajomukavuuden. Tarvittavasta turvallisuudesta huolehtivat kuljettajaa avustavat järjestelmät, kuten DayLED-päiväajovalo, Floor-Spot tai lisävarusteena saatava curveCONTROL.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
ECE 225 2 500 kg 125 mm 14 km/h 3 670 mm 24 V
ECE 225 HP 2 500 kg 125 mm 14 km/h 3 820 mm 24 V

Onko sinulla kysyttävää?