Diesel- ja nestekaasutrukit

Kestävät dieseltrukit ja nestekaasutrukit takaavat hyvän työskentelytehon kaikissa kuljetustehtävissä. Dieseltrukki tai nestekaasutrukki on energiatehokas ja taloudellinen ratkaisu myös kovaan käyttöön.

Suuren suoritustehonsa ja pienen kulutuksensa ansiosta Dieseltrukit ja nestekaasutrukit soveltuvat erinomaisesti suuren tavaramäärän siirtelyyn ulko- sekä sisätiloissa. Diesel- ja nestekaasutrukkien tilavat ohjaamot, ja erinomainen ajovakaus mahdollistavat tasaisen kyydin, jolloin pitkätkin välimatkat taittuvat mukavasti. Jungheinrichin trukit ovat varusteltu turvallisella ja tärinättömällä ohjaamolla joka takaa kuljettajalle ihanteellisen työergonomian.

Diesel- ja nestekaasutrukeilla tavarakuljetukset voidaan taittaa pienellä kulutuksella ja korkealla suorituskyvyllä. Nämä trukkityypit ovat edukseen erityisesti laajoissa logistiikkapuistoissa sekä rahtiterminaaleissa laajan toiminta-alueensa takia.

Diesel- ja nestekaasutrukkien Kubota- ja Volkswagen- Diesel teollisuusmoottorit ovat tunnettuja luotettavuudestaan Kubota moottorit täyttivät ensimmäisenä valmistajana Yhdysvaltojen CARB ULGE- päästönormit. Pienillä pakokaasupäästöillä moottorit täyttävät myös EU-direktiivien mukaiset vaatimukset.

Tutustu laajaan dieseltrukkien ja nestekaasutrukkien valikoimaamme ja pyydä tarjous!

DFG/TFG 316/320

DFG/TFG 316/320

Vetoakseli huoltovapain öljykylpylevyjarruin

Tuotetiedot


Tiedustele verkkolomakkeella

DFG/TFG 425/430/435

DFG/TFG 425/430/435

Vetoakseli huoltovapain öljykylpylevyjarruin

Tuotetiedot


Tiedustele verkkolomakkeella

TFG 540/545/S50

TFG 540/545/S50

Käytännöllinen, kestävä, luotettava

Tuotetiedot


Tiedustele verkkolomakkeella

ota yhteyttä

Yhteydenotto yritykseen

Haluatko lisätietoja Jungheinrichista yrityksenä tai sen tuotteista ja palveluista? Ota yhteyttä!

Lisää

Logistiikkaopas

Sopivat kokonaisratkaisut varastostamme.
Logistiikkaopas