Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Uudet trukit

Trukit yhdellä silmäyksellä

Nosta yrityksesi sisälogistiikka uudelle tasolle

Jungheinrichin yksilöllisesti konfiguroitujen uusien trukkien avulla pidät tavara- ja materiaalivirtasi liikkeessä: tehokkaasti, varmasti ja kestävällä tavalla. Juuri sillä tavalla kuin tarvitset. 

Laadukkaat trukit ovat olennainen osa tulevaisuuskelpoisen sisälogistiikan menestysreseptiä. Missä ikinä sinun onkaan järjestettävä tavaroidesi vaakakuljetus, – joko varaston sisällä tai koko tuotantoympäristössä – olemme mielellämme tukenasi kokeneena valmistajana ja teknologiakumppanina. Haluatko nostaa, pinota, vetää tai keräillä tavaroita? Suositko sähkö-, diesel- vai kaasumoottoria? Vai olisiko haarukkavaunu oikea valinta tarpeisiisi? Yhdessä löydämme vaatimuksiisi sopivan tekniikan: tuotevalikoimamme on laaja ja aina tuliterä. Siihen sisältyvät kaikentyyppiset lavansiirto- ja pinontavaunut, trukit, keräilytrukit, työntömastotrukit, vetotrukit, materiaalijunien vaunut ja hyllykuljettimet. Erilaisten moottori- ja voimansiirtovaihtoehtojen ansiosta löydät valikoimastamme taatusti yrityksesi sisälogistiikan haasteisiin täydellisesti sopivan ratkaisun.

Tehokkaat yleistaiturit

Samantekevää, haluatko kuljettaa viinipulloja sisältäviä laatikoita varastosta kauppaan vaiko siirtää työkalut syrjään autokorjaamossa – lavansiirto- ja pinontavaunumme soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Varastoosi sopiva trukki

Trukkimme ovat todellisia monilahjakkuuksia ja suoriutuvat mitä erilaisimmista haasteista. Tarvitsitpa sähkökäyttöistä tai polttomoottorilla varustettua mallia – meiltä löydät aina optimaalisen trukin varastoosi.

TURVALLINEN, KETTERÄ, KESTÄVÄ JA ERGONOMINEN

POWERLiNE -trukit on kompensoitu CO2-hiilijalanjäljeltään neutraaleiksi aina tehtaalta toimitukseen asti. Trukeilla on 30 senttimetriä lyhyempi kokonaispituus, 20% tehokkaampi lavojen käsittely ja integroitu litiumioniakku. Tervetuloa litiumionitrukkien uuteen aikakauteen.

Huippuluokan suorituskykyä ahtaissa tiloissa

Työntömastotrukkimme vakuuttavat luotettavuudellaan ja tehokkuudellaan. Erityisesti ahtaissa hyllyväleissä ne asettavat uudet mittapuut, sillä kompaktin rakenteensa ja erinomaisen nostokykynsä ansiosta ne takaavat erittäin hyvän työskentelytehon.

Hämmästyttävät tilaihmeet

Samantekevää, aiotko pinota lavoja vaiko keräillä yksittäisiä tuotteita – kapeakäytävätrukkimme suoriutuvat molemmista vaivattomasti. Ota selvää, mitkä kapeakäytävätrukeistamme sopivat parhaiten varastosi vaatimuksiin.

Varastosi asiantuntijat kaikkiin tilanteisiin

Keräilytrukkimme eivät ainoastaan paranna keräilynopeutta jopa yhdentoista metrin korkeuteen saakka. Ne takaavat lisäksi paremman ajoturvallisuuden ja tehokkuuden – myös erittäin vaativassa käytössä. 

Tehokkaita ja kompakteja

Ne ovat tehokkaita, kompakteja ja lähes huoltovapaita. Sähkökäyttöiset vetotrukkimme ja materiaalijunamme vakuuttavat kuljetuksessa, niin sisä- kuin ulkokäytössäkin.

Kaksi mallia, lukemattomia mahdollisuuksia

Ne ovat vankkarakenteisia, suoriutuvat lähes kuormasta kuin kuormasta, tarvitsevat vain vähän energiaa ja pysyvät aina oikealla reitillä: Jungheinrichin räätälöidyt materiaalijunan vaunut tukevat tehokasta työskentelyä niin tuotannossa kuin varastossakin. 

Tehokas varastointi

Hyvä työskentelyteho, lavojen varastointi ja varastostaotto ilman törmäyksiä – ja tämä kaikki hyödyntäen varastotila optimaalisesti: tämän mahdollistaa shuttle-järjestelmä, jota voidaan myös käyttää lähes jokaisen Jungheinrich-trukin kanssa.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Trukki Jungheinrichilta

Jungheinrichin kattavasta trukkivalikoimasta löytyy trukkeja kaikenlaisiin käyttökohteisiin ja tarpeisiin, oli sitten tarvetta pienemmälle lavansiirtovaunulle, varaston keräilyn tehostamisessa käytettävälle keräilytrukille tai tehokkaammalle ulkokäyttöön soveltuvalle trukille, kuten dieselkäyttöiselle vastapainotrukille. Jungheinrichilta löytyvät niin sähkökäyttöiset trukit, kuin polttomoottorilla varustetut deisel- ja nestekaasutrukitkin. Tuotevalikoimastamme löytyy sopiva trukki vaaditusta nostokorkeudesta, alustasta sekä kuljetusmatkasta riippumatta eri kantavuuksilla, haastaviinkin käyttöympäristöihin. 

Laadukkaalla ja tarkoitukseensa soveltuvalla trukilla työskentely on turvallista, ergonomista ja voi tuoda yritykselle huomattavia logistisia kustannussäästöjä työskentelytehon kasvaessa. Trukkeihimme on mahdollista myös ostaa lisäosia tai tarvittaessa trukki voidaan räätälöidä tilaustyönä juuri sinun tarpeeseesi. Tutustu sivuillamme eri trukkien käyttömahdollisuuksiin ja ominaisuuksiin. Katso myös laadukkaat Jungheinrichin käytetyt trukit sekä vuokratrukit.

Onko sinulla kysyttävää?