Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage ECD 320

Keräilytrukki 2,0 t

  • 700 - 1 500 mm
  • 2 000 kg
  • Maksimaalinen keräilyteho minimaalisella energiankulutuksella
  • Tehokas moottori ja nopea kiihdytys
  • jetPILOT henkilöautoista tuttuun, intuitiiviseen käyttöön
  • Kattavat lisävarusteet ohjaamon optimointiin
  • Ergonominen mastonosto 700 mm:n korkeuteen asti (lisävarusteena 1 500 mm)

ECD 320

Jungheinrichin kestävä ja monipuolinen ECD 320 -matalakeräilytrukki tekee töitä tuplateholla: tuplapitkät haarukat ja lisämastonosto kahden lavan ottamista varten mahdollistavat ergonomisen keräilyn, erinomaisen keräilytehon ja optimaalisen energiatehokkuuden. Tehokas 2,8 kW:n moottori (lisävarusteena myös 3,2 kW) takaa suuret ajonopeudet ja erinomaisen kiihtyvyyden, eikä se lisävarusteena saatavan litiumionitekniikan ansiosta väsähdä monivuorokäytössäkään. Vaativassa käytössä sen vahvuudet pääsevät kunnolla oikeuksiinsa: dynaaminen kiihdytys, turvallinen kaarreajo ja suuret ajonopeudet. Pienestä koostaan huolimatta keräilytrukissa on tilava, yksilöllisesti mukautettava ohjaamo ja selkää sekä aikaa säästävät keräilytoiminnot takaava jetPILOT-monitoimiohjauspyörä. Optimaalinen näkyvyys kaikkiin suuntiin, käden ulottuvilla olevat hallintalaitteet ja valojen lisävarusteet tekevät työskentelystä turvallista.

Litiumioni

Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen.

Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Onko sinulla kysyttävää?