Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage EJD 220

Käyden/ohjausaisalla ajettava trukki 2,0 t

  • 1 660 - 2 560 mm
  • 2 000 kg
  • Vaihtovirta-ajomoottori
  • Täysi ohjailtavuus ryömintäajopainikkeella ohjausaisa yläasennossa
  • Optimaaliset ajo-ominaisuudet ProTracLink-tukipyörien ansiosta
  • Tarkka kuorman asemointi
  • Monitoiminen ohjausaisan pää intuitiiviseen käyttöön

EJD 220

EJD 220 on kuormien käsittelyn tuhattaituri. Siinä yhdistyvät lavansiirtovaunun ja pinontavaunun käyttöominaisuudet. Joustava yleistrukki sopii moniin käyttötarkoituksiin kuorma-auton kuormauksesta ja purusta sekä lavan kuljetuksesta erilaisiin pinoamistehtäviin (2 560 mm:n nostokorkeuteen asti).Suurin etu on, että kaksikerrostrukkina sillä voi ottaa samanaikaisesti kaksi eurolavaa. Kaikki työt sujuvat siten kaksinkertaisella nopeudella perinteisiin lavansiirtovaunuihin ja pinontavaunuihin verrattuna. EJD:n kantavuus lavansiirtovaunukäytössä on 2 000 kg, haarukat ylhäällä 1 000 kg ja kaksikerroskäytössä 2 x 1 000 kg.EJD on erittäin tehokas ja luotettava työmyyrä: Vankka 8 mm:n runko, tehokas 1,6 kW:n nykyaikaista vaihtovirtatekniikkaa hyödyntävä moottori, jopa 375 Ah:n akut ja mahdollisuus vaihtaa ne sivusta sekä jäykkä masto pitävät huolen siitä, että työskentely on poikkeuksellisen taloudellista myös suurta tehoa vaativassa käytössä.Tarvittavan seisonta-/ajoturvallisuuden varmistaa patentoitu tukipyöräjärjestelmä ProTracLink ja sen hydraulinen lukitus. Kynnysten, ramppien tasanteiden ja alustan epätasaisuuksien yli ajettaessa ajoturvallisuutta parantavat myös nostettavat pyörän tukivarret. Ne kasvattavat maavaraa ja takaavat helpon ja turvallisen epätasaisuuksien ylittämisen.Jos tila käy vähiin kuorma-autossa tai hyllykäytävässä, ryömintäajopainikkeella trukkia voi ajaa turvallisesti ohjausaisa pystyssä. Jarru kytkeytyy pois päältä painiketta painamalla, ja ajonsäätimen painaminen ohjaa ajoa automaattisesti tuntuvasti alennetulla nopeudella.

Litiumioni

Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen.

Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Samankaltaiset tuotteet

Onko sinulla kysyttävää?