Stage EJD 118

Käyden/ohjausaisalla ajettava trukki 1,8t

  • 1500 - 2100 mm
  • 1800 - 1800 kg
  • Tehokas ja huoltovapaa vaihtovirta-ajomoottori
  • Ketterä ja pienikokoinen
  • Optimaaliset ajo-ominaisuudet ProTracLink-tukipyörien ansiosta
  • Tarkka kuorman asemointi

EJD 118

Sähkökäyttöinen EJD 118 -pinontavaunu pääsee oikeuksiinsa kaikkialla, missä ahtaista tiloista huolimatta tarvitaan hyvää suorituskykyä ja yleiskäyttöisyyttä. Pienessä ja näppärässä trukissa yhdistyvät lavansiirto- ja pinontavaunujen parhaat ominaisuudet:


  • Lavansiirtovaununa EJD 118 soveltuu taloudelliseksi apuriksi enintään 2 000 kg:n kuormien lyhyille siirtomatkoille.
  • Pinontavaununa se puolestaan hoitaa pinoamistehtävät 2 100 mm:n nostokorkeuteen asti.
  • Kaksoispinontavaununa EJD:llä voi ottaa kaksi päällekkäistä eurolavaa, mikä kaksinkertaistaa työskentelynopeuden (kaksikerroskäytön kantavuudet: 800 kg mastonostossa ja 1 000 kg perusnostossa).Lavojen nopean ja turvallisen käsittelyn takaavat kierroslukuohjattu hydrauliikkamoottori ja lisävarusteena saatava proportionaalihydrauliikka. Kuormien tarkka paikoitus hienosäätöisen noston (vakiovaruste) avulla ja helposti särkyvien kuormien pehmeä laskeminen hyllyyn tai lattialle (lisävaruste) hoituvat EJD 118:lta kuin leikiten.Erittäin lyhyt, vain 660 mm pitkä etuosa sekä pieni työkäytävän leveys mahdollistavat EJD 118:n käytön myymälöissä, hyvin ahtaissa varastoissa ja kuorma-autoissa. Muita lisäetuja ovat matala rakennekorkeus ja maston aukko, jonka läpi kaikilla kuljettajilla koosta riippumatta on aina ihanteellinen näkyvyys haarukkaan ja ympäristöön. Pitkän ohjausaisan vaatima ohjausvoima on hyvin vähäinen ja turvallisuus erinomainen.EJD:n käytön helppous vakuuttaa myös energiapuolella: Lisävarusteena saatavat, huoltovapaat litiumioniakut (110 Ah) voi integroidun varaajan ansiosta varata mistä tahansa 230 V:n verkkopistorasiasta. Pika- ja tasausvarausmahdollisuus takaavat käytön joustavuuden myös monivuorotyössä. Trukin käyttö hiljaisuutta vaativissa tiloissa ja hiljaisena aikana puolestaan edesauttaa silentDRIVE-lisävaruste.EJD 118 on monikäyttöinen ohjausaisatrukki, joka hoitaa pienen kokonsa ja keveytensä ansiosta kuljetus- ja pinoamistehtävät tehokkaasti myös ahtaissa paikoissa.

Litiumioni

Jungheinrichin litium-ioniteknologian avulla olet aina kilpailijoidesi edellä: maksimaalinen suorituskyky jopa 20 % alhaisemmalla energiankulutuksella. Kolme kertaa pidempi käyttöikä. Erittäin lyhyt varausaika. Huoltovapaus. Kaluston huomattavasti alhaisemmat käyttökustannukset. 

Ominaisuudet

Samankaltaiset tuotteet

Onko sinulla kysyttävää?