Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage EJC 112 mit Rampenkomfort

Käyden/ohjausaisalla ajettava trukki 1,2 t

  • 2 500 - 4 300 mm
  • 1 200 kg
  • Joustavaa käyttöä myös loivilla rampeilla ja epätasaisilla alustoilla
  • Tehokas ja huoltovapaa vaihtovirta-ajomoottori
  • Ketterä ja pienikokoinen
  • Hellävarainen nosto ja lasku
  • Miellyttävää työskentelyä

EJC 112 ramppiaputoiminnolla

Mallisarjan 1 EJC-lavansiirtovaunujen ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa kaikkialla, missä tavaroita kuljetetaan lyhyitä matkoja ja tavaroiden varastointi- tai varastostaottokorkeus on enintään 3 600 mm. Pieni työkäytävän leveys mahdollistaa EJC:n helpon ja turvallisen käsittelyn myös ahtaissa tiloissa. Myös mahdollisuudesta ryömintäajoon ohjausaisa pystyyn nostettuna on hyötyä.Trukissa on tehokas 24 V:n vaihtovirta-ajomoottori. Sen optimoitu hyötysuhde takaa suuren nopeuden ja erinomaisen kiihtyvyyden tilanteessa kuin tilanteessa. Siten mallisarjan 1 EJC-lavansiirtovaunuissa on olemassa kaikki edellytykset nopealle ja tehokkaalle kuormankäsittelylle.Ramppinostotoiminto aktivoi yksinkertaisen perusnoston. Tämä kasvattaa maavaraa tuntuvasti varsinkin etummaisten pyörän tukivarsien alueella. Näin ollen kynnysten, loivien ramppien ja alustan epätasaisuuksien ylittäminen onnistuu helposti laskematta kuormaa maahan. Nostotoiminto toimii erityisen tarkasti ja kevyesti. Tämä helpottaa erityisesti raskaiden kuormien varastointia ahtaisiin hyllyihin. Lisäksi työskentelyä helpottaa erityisen vähäinen melu hitaassa nostossa.Proportionaalihydrauliikan ansiosta kuormat voi laskea lattialle tai hyllyyn erittäin pehmeästi. Tarvitsemansa energian EJC 112 saa akuista, joiden kapasiteetti on jopa 200 Ah. Integroitu varaaja (lisävaruste) mahdollistaa kätevän ja luotettavan varaamisen kaikista pistorasioista. Pikalatausominaisuus on saatavana lisätoimintona.Kojetaulussa ja trukin etuosassa olevien käytännöllisten säilytyslokeroiden ansiosta kaikki tarvittavat esineet, kuten kynät, veitset tai paperit, ovat aina käden ulottuvilla.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Samankaltaiset tuotteet

Onko sinulla kysyttävää?