Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage EJC 110

Käyden/ohjausaisalla ajettava pinontavaunu 1,0 - 1,2t

  • 2 500 - 4 700 mm
  • 1 000 - 1 200 kg
  • Tehokas ja huoltovapaa vaihtovirta-ajomoottori
  • Proportionaalihydrauliikka takaa pehmeän nosto- ja kaksivaiheisen laskutoiminnon
  • Ketterä ja pienikokoinen pienen käytäväleveyden ansiosta
  • Integroitu varaaja akun vaivattomaan varaamiseen (lisävaruste)
  • Saatavana erilaisia mastoja ja nostokorkeuksia

EJC 110/ 112/ 112 RK

Kestävät ja kätevät mallisarjan 1 aisaohjatut EJC-pinontavaunut ovat pontevia apureita tehoa vaativiin varaston pinoamis- ja kuljetustehtäviin. Vähäisen työskentelyleveytensä ansiosta ne soveltuvat erityisen hyvin kuormien siirtelyyn ahtaissa tiloissa. Ketteryyttä tukee ryömintäajotoiminto, jonka ansiosta järjestelytoiminnot sujuvat turvallisesti ohjausaisa pystyyn nostettuna. Monitoimiohjausaisan pää on helposti käytettävissä molempikätisesti, joten käyttäjä voi keskittyä täysillä pinoamiseen. Se lisää varastosi turvallisuutta.Käytön sujuvoittamiseksi mallisarjan 1 EJC-pinontavaunut voidaan varustaa lisävarusteena saatavalla integroidulla varaajalla, jonka avulla pitkäikäiset akut voi milloin tahansa varata tavallisesta 230 V:n pistorasiasta – helposti ja vaivattomasti. Halutessasi saat nämä trukit myös litiumionitekniikalla varustettuna. Huoltovapaa tekniikka lisää käytön joustavuutta entisestään, sillä akkujen varausajat ovat erityisen lyhyitä.

Litiumioni

Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen.

Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Malli Enimmäiskantavuus Enimmäisnostokorkeus (h3) Ajo-
nopeus
Kokonais-
pituus
Akun
jännite
 
EJC 1101000 kg4700 mm6 km/h1822 mm24 V
EJC 1121200 kg4700 mm6 km/h1822 mm24 V

Samankaltaiset tuotteet

Onko sinulla kysyttävää?