Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
ESE220

Sähkökäyttöinen sivuttain istuen ajettava lavansiirtovaunu

  • 125 mm
  • 2 000 kg
  • Sivuttainen ajoasento ergonomiseen työskentelyyn
  • Ihanteellinen kuorma-autojen lastaamiseen ja purkamiseen sekä pitkille matkoille
  • Sähkökäyttöisen ohjauksen ansiosta vaivaton käsittely
  • Suuri nopeus ja tehokas kiihtyvyys
  • Näyttö, jossa ohjausasennon näyttö ja ajo-ohjelman valinta

ESE 220-320

Kestävät ja viihtyisät sähkökäyttöiset mallisarjojen 2 ja 3 ESE-lavansiirtovaunut soveltuvat ihanteellisesti raskaiden kuormien kuljetukseen keskipitkille ja pitkille matkoille sekä kuorma-autojen lastaamiseen ja purkamiseen. Koska kuljettaja istuu poikittain ajosuuntaan nähden, näkyvyys on ihanteellinen kaikkiin suuntiin ja työskentely sujuu rennommin. Ratkaisusta on hyötyä etenkin toistuvien ajosuunnan muutosten yhteydessä, jota tukee myös sähkötoiminen ohjaus. Optimoitu ergonominen ohjaamo ja vaimennettu jousitus vähentävät käyttäjään kohdistuvaa kuormitusta. Kiinteään ajotasoon on lisävarusteena saatavissa jousitus, joka suojaa käyttäjää iskuilta. Tehokas moottori pitää huolen riittävästä nopeudesta ja sähäkästä kiihtyvyydestä. Lisävarusteena saatavan Jungheinrichin litiumionitekniikan ansiosta nämä oivalliset voimapakkaukset ovat aina käyttövalmiudessa, myös monivuorokäytössä. Sen mahdollistavat lyhyet varausajat ja nopea välivaraustoiminto.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
ESE 220 2 000 kg 125 mm 12,5 km/h 2 009 mm 24 V
ESE 320 2 000 kg 125 mm 12,5 km/h 2 009 mm 24 V

Onko sinulla kysyttävää?