Yhteydenottolomake
Uutiskirje
ESE220

Sähkökäyttöinen sivuttain istuen ajettava lavansiirtovaunu

  • 125 mm
  • 2 000 kg
  • Sivuttainen ajoasento ergonomiseen työskentelyyn
  • Ihanteellinen kuorma-autojen lastaamiseen ja purkamiseen sekä pitkille matkoille
  • Sähkökäyttöisen ohjauksen ansiosta vaivaton käsittely
  • Suuri nopeus ja tehokas kiihtyvyys
  • Näyttö, jossa ohjausasennon näyttö ja ajo-ohjelman valinta

ESE 220-320

Kestävät ja viihtyisät sähkökäyttöiset mallisarjojen 1–3 ESE-lavansiirtovaunut soveltuvat ihanteellisesti raskaiden kuormien kuljetukseen keskipitkille ja pitkille matkoille sekä kuorma-autojen lastaamiseen ja purkamiseen. Koska kuljettaja istuu poikittain ajosuuntaan nähden, näkyvyys on ihanteellinen joka suuntaan ja työskentely on rentoutuneempaa. Ratkaisusta on hyötyä etenkin toistuvien ajosuunnan muutosten yhteydessä. Sitä tukee myös sähkötoiminen ohjaus.Optimoitu ergonominen ohjaamo ja vaimennettu jousitus vähentävät käyttäjän kuormitusta. Ajotasoihin (käännettävä ESE 1 -mallissa ja kiinteä ESE 2- ja 3-trukeissa) on lisävarusteena saatavana jousitus, joka suojaa käyttäjää törmäyksiltä.Tehokas moottori pitää huolen riittävän suuresta nopeudesta ja tehokkaasta kiihtyvyydestä. Lisävarusteena saatavan Jungheinrichin litiumionitekniikan ansiosta nämä oivalliset voimapakkaukset ovat aina käyttövalmiudessa, myös monivuorokäytössä. Sen takaavat lyhyet varausajat ja nopea välivaraustoiminto.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model

Maximum
Load Capacity

Maximum
Lift (h3)

Travel
Speed

Overall
Length

Battery
Voltage

ESE 220

2000 kg

125 mm

12,5 km/h

2009 mm

24 V

ESE 320

2000 kg

125 mm

12,5 km/h

2009 mm

24 V

Onko sinulla kysyttävää?