Yhteydenottolomake
Uutiskirje
EJE116i

Sähkökäyttöiset lavansiirtovaunut 1.4 - 1.8t

  • 122 mm
  • 1 400 - 1 800 kg
  • Erinomainen käytettävyys integroidun litiumioniakun ansiosta
  • Erittäin ketterä ja kompakti lyhyen etuosansa ansiosta
  • Pieni kokonaispaino
  • Ihanteellinen kuorma-autojen lastaamiseen ja purkamiseen sekä ajokäyttöön
  • Integroitu varaaja nopeaan varaamiseen mistä tahansa 230 V:n pistorasiasta

EJE 114i -118i

Erityisen tehokkaissa ja ketterissä, sähkökäyttöisissä EJE 114i-118i -lavansiirto- ja pinontavaunuissa käytetään vakiovarusteena litiumionitekniikkaa. Niissä yhdistyvät optimaalisella tavalla taloudellisuus ja kestävyys sekä Jungheinrichin huipputehokkaan akkuteknologian tuoma joustavuus. Laitteeseen integroidun litiumioniakun ansiosta trukki on huomattavan kompakti, mikä tekee näistä litiumionitekniikalla toteutetuista lavansiirtovaunuista entistä ketterämpiä ja kevyempiä. Siksi ne soveltuvatkin erinomaisesti ahtaisiin ja painon kannalta kriittisiin tiloihin, kuten perälautanostimen päälle tai ajokäyttöön kuorma-autoihin. Integroidun varaajan ansiosta akun varaaminen on helppoa, sillä sen voi tehdä mistä tahansa 230 V:n pistorasiasta. Tämän lisäksi litiumionitekniikka tuo mukanaan lukuisia muitakin etuja, kuten huoltovapauden, pitkän käyttöiän ja mahdollisuuden pika- sekä välivaraukseen taukojen tai seisauksien aikana. Tämän ansiosta trukki on käytettävissä ympärivuorokautisesti ja toimii joustavasti myös monivuorokäytössä.

Litiumioni

Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen.

Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Onko sinulla kysyttävää?