Logistiikkarajapinta

Jungheinrichin osaamisen pohjalta kehitetty väliohjelmisto

Täydellinen liitos trukin ja varastonhallintajärjestelmän välillä

Suurenna kuvaa hiiren osoittimella

Tiedustele verkkolomakkeella

Perustiedot

  • Modulaarinen rakenne
  • Toimintojen muuttaminen varastonhallintajärjestelmässä ei ole tarpeen
  • Helppo integroida erilaisia tekniikoita olemassa oleviin ohjelmistoympäristöihin
  • Lukuisia liitäntämahdollisuuksia varastonhallintajärjestelmään

Trukkiin integroitu teknologia ja ratkaisut, kuten RFID ja varastonavigointi, edellyttävät tiedonsiirtoa trukin ja varastonhallintajärjestelmän (WMS:n) kesken. Yleensä eri järjestelmät eivät kuitenkaan käytä samaa kieltä, joten varastonhallintajärjestelmää on mukautettava, jotta viestintä olisi mahdollista. Jungheinrichin logistiikkarajapinta poistaa mukauttamistarpeen tyystin tai ainakin vähentää sen minimiin. Logistiikkarajapinta on erityinen tiedonsiirtopäätteelle asennettu väliohjelmisto. Se toimii viestintäkeskuksena ja huolehtii siirrettävän tiedon muuntamisesta tarvittavaan muotoon. Sen ansiosta integrointi sekä olemassa olevaan että uuteen järjestelmäympäristöön onnistuu nopeasti ja vaivattomasti, tekemättä muutoksia varastonhallintajärjestelmän toimintoihin.

Edut lyhyesti

  • Yksinkertaistettu varastonhallintajärjestelmän ja trukin ohjausjärjestelmän välinen viestintä
  • Laajat käyttömahdollisuudet

Näytä yksityiskohtaiset edut

Yksityiskohtaiset edut

Yksinkertaistettu varastonhallintajärjestelmän ja trukin ohjausjärjestelmän välinen viestintä

Logistiikkarajapinta on varastonhallintajärjestelmän ja trukin ohjausjärjestelmän välissä toimiva tehokas väliohjelmisto. Se yksinkertaistaa huomattavasti niiden välistä viestintää. Varastonhallintajärjestelmä lähettää ajotoimeksiannot logistiikkarajapintaan, joka hoitaa yksityiskohtaisen viestinnän trukin kanssa. Sen avulla prosessien kuvaaminen ja hallitseminen varastonhallintajärjestelmässä onnistuu ilman työläitä muutoksia. Logistiikkarajapinnan moduulirakenteen ansiosta järjestelmään on helppo lisätä teknisiä ratkaisuja: olemassa oleviin ohjelmistoympäristöihin voi integroida vaivattomasti esimerkiksi RFID- ja varastonavigointikomponentteja.

Laajat käyttömahdollisuudet

Logistiikkarajapintaa käytetään vakiovarusteena kapeiden ja leveiden käytävien varastonavigoinnissa, RFID-sovelluksissa, paikannusjärjestelmissä ja automaattilukijoiden yhteydessä. Lisäksi logistiikkarajapintaa voi käyttää auto pallet mover -järjestelmien (APM) viestiliikenteen hoitamiseen sekä under pallet carrier -kuljetinten (UPC) virtuaalisten radiokauko-ohjainten yhteydessä. Sen voi yhdistää varastonhallintajärjestelmään esimerkiksi File Transfer-, TCP/IP- tai Telnet-ratkaisun kautta. Myös viestiyhteys päinvastaiseen suuntaan toimii: logistiikkarajapinta voi lähettää viestejä varastonhallintajärjestelmälle helposti ja nopeasti.

Tiedustele verkkolomakkeella

Yhteystiedot

Jarkko Suomalainen

Puh: +358 44 779 9649
Fax: +358 9 7599 3333

Jarkko Suomalainen