Viiden tähden periaatteemme

Saksan Dresdenissä sijaitsevalta Jungheinrichin käytettyjen trukkien tehtaalta lähtiessään JUNGSTARS täyttää viiden tähden laatustandardiemme korkeat vaatimukset. Viisi kunnostusprosessimme tähteä, jotka määräävät jokaisen yksittäisen vaiheen. Viisi tähteä, joihin voit luottaa.


1. tähti turvallisuudesta
Kun JUNGSTAR-trukki toimitetaan tehtaalta, se vastaa uusimpia sovellettavia turvallisuusmääräyksiä ja EU-direktiivejä, ja sillä on FEM-standardin mukainen tarkastusmerkki.

2. tähti tekniikasta
Trukista saa kaiken tehon irti vain siinä tapauksessa, että sen kaikki tekniset komponentit ovat täysin toimintakykyisiä. Sen vuoksi huomioimme kunnostusprosessissa kaikki pienimmätkin yksityiskohdat.

3. tähti ulkonäöstä
Trukkien ja niiden sisä- ja ulko-osien perusteellisen puhdistuksen ja maalauksen jälkeen jopa asiantuntijoilla on vaikeuksia erottaa JUNGSTARS-trukki uudesta.

4. tähti luotettavuudesta
Alan ainoana yrityksenä tarjoamme trukin purkauksen sekä kaikkien teknisten, mekaanisten ja hydraulisten osien vaihdon ja kunnostuksen. Siten suojaamme sinua konerikoilta ja seurannaiskustannuksilta.

5. tähti kestävyydestä
Käytettyjen trukkien tehdaskunnostus vähentää merkittävästi raaka-aineiden ja energiankulutusta. Sen ansiosta säästetään 80 prosenttia hiilidioksidipäästöjä uudistuotantoon nähden. Lisäksi takaamme käytettyjen käyttöaineiden, osien ja trukkien ammattimaisen ja ympäristöystävällisen hävittämisen.

Yhteystiedot

Palvelunumero käytetyille ja vuokratrukeille on 010 616 8586

ota yhteyttä

Yhteydenotto yritykseen

Haluatko lisätietoja Jungheinrichista yrityksenä tai sen tuotteista ja palveluista? Ota yhteyttä!

Lisää