Peruskorjauskonsepti

1.vaihe: Tulotarkastus
Tulotarkastuksessa kartoitamme trukin kunnon. Kaikki turvallisuuteen vaikuttavat ja kuluneet osat kuten pyörät ja jarrut vaihdetaan aina alkuperäisiin varaosiin.

2.vaihe: Purkaminen osiin
Trukki puretaan osiin ja puhdistetaan perusteellisesti. Käyttöaineet, kuten jarruneste sekä moottori- ja hydrauliöljy, hävitetään ympäristöystävällisesti.

3.vaihe: Osien kunnostus
Trukkityypistä riippuen vaihdamme pyörät ja jousielementit, kunnostamme vetotangot ja akselit sekä vaihdamme uudet laakerit ja pultit. Vaihteisto ja moottorit kunnostetaan ja kuluvat osat vaihdetaan. Mastot puretaan, ja maston letkut ja ketjut vaihdetaan uusiin. Akut kunnostetaan tai vaihdetaan.

4.vaihe: Pintojen käsittely
Trukin runko ja masto tasoitetaan, hiotaan ja maalataan. Myös kuljettajan turvakehä, ohjausjärjestelmä, sivusiirtolaite, kallistussylinteri ja akku puhdistetaan ja maalataan uudelleen tarkastuksen ja mahdollisten korjausten jälkeen.

5.vaihe: Kokoaminen
Runko, masto ja kaikki komponentit asennetaan paikoilleen, ja trukki on jälleen koottu. Uudelleen kasattu trukki on uutta vastaava.

6.vaihe: Lopputarkastus
Lopputarkastus tehdään nimelliskuormalla suoritettavassa toimintatestissä. Tehdaskunnostuksen myötä kaikista käytetyistä trukeista tulee ensiluokkaisia Jungheinrich JUNGSTARSeja. Niiden mukana seuraavat aina turvallisuustodistus ja vastaavan asentajan henkilökohtainen laatulupaus.

 

 

Yhteystiedot

Palvelunumero käytetyille ja vuokratrukeille on 010 616 8586

ota yhteyttä

Yhteydenotto yritykseen

Haluatko lisätietoja Jungheinrichista yrityksenä tai sen tuotteista ja palveluista? Ota yhteyttä!

Lisää