Shuttle-kompaktivarastojärjestelmä

Syvä. Kompakti. Tehokas.

Shuttle-kompaktivarastojärjestelmät – kanavahyllystä, kuljetustrukista ja Shuttlesta koostuva kokonaisratkaisu

Suurenna kuvaa hiiren osoittimella

Tiedustele verkkolomakkeella

Perustiedot

  • Suuren tehon ja pitkän käyttöiän lisäksi turvallinen ja luotettava
  • Suuret työskentelytehot
  • Pieni huolto- ja kunnossapitotarve
  • Optimaalista varaston- ja tilankäyttöä
  • Erinomainen tehokkuus varaston täyttöasteen ja energiataseen osalta
  • Tarkoitettu käytettäväksi kylmävarastoissa ja puskurivarastoissa

Jungheinrichin Shuttle-kompaktivarastojärjestelmä, In Pallet Carrier (IPC) ja Under Pallet Carrier (UPC) mahdollistavat kuormalavoilla olevien tavaroiden tehokkaan varastoinnin kompakteissa kanavavarastojärjestelmissä. Järjestelmiemme ytimessä ovat itsenäiset kuormakelkat, ns. kuljettimet, jotka ottavat varastoitavia tai varastosta otettavia lavoja ja kuljettavat niitä itsenäisesti hyllykanavassa. Ainoana valmistajana tarjoamme kaksi erilaista Shuttle-järjestelmää, jotka voidaan muokata yrityksesi kulloistenkin tarpeiden, vaatimusten ja käyttökohteiden mukaisesti. Kompaktivarastohyllystömme ja kuljetustrukkiemme (esimerkiksi mallien EGF, ETV ja EKX) avulla voit rakentaa ihanteellisen järjestelmän, jonka avulla varastossasi voidaan työskennellä optimaalisen tehokkaasti.

Edut lyhyesti

  • Erittäin tehokasta varastointia
  • Taloudellinen ja tehokas
  • Joustavat Shuttle-kompaktivarastojärjestelmät

Näytä yksityiskohtaiset edut

Yksityiskohtaiset edut

Erittäin tehokasta varastointia

Jungheinrichin kompaktivarastojärjestelmä – joka koostuu hyllykuljettimesta, kuljetustrukista ja kanavahyllystä – mahdollistaa varastotilan johdonmukaisen käytön. Myös varastotilan korkeus voidaan hyödyntää tehokkaasti, sillä kukin kanavataso tarvitsee vain vähän tilaa pystysuunnassa ja ensimmäinen taso sijaitsee matalalla. Kuljetustrukkina voidaan käyttää Jungheinrich-trukkeja, joissa on FEM-haarukkakelkka, riittävä jäännöskantavuus ja sivusiirtolaite.

Joustavat Shuttle-kompaktivarastojärjestelmät

Jungheinrichin Shuttle-kompaktivarastojärjestelmien erityispiirre on se, että niitä on saatavana sekä lavan alle ajettavana (Under Pallet Carrier, UPC) että haarukkamallisena (In Pallet Carrier, IPC) vaihtoehtona. Lisäksi erilaiset UPC- ja IPC-mallit mahdollistavat erilaisten kuorma-alustojen, kuten eurolavojen (poikittainen/pitkittäinen) ja teollisuuslavojen (poikittainen/pitkittäinen) käsittelyn. Nämä järjestelmät soveltuvat käytettäväksi myös puskurivarastoissa ja jopa pakkasvarastoissa enintään -30 °C:n lämpötilassa.

Taloudellinen ja tehokas

Tavallisen kompaktivaraston tehokkuutta voidaan lisätä käyttämällä shuttle-järjestelmiä. Näin voidaan toteuttaa täyttöastetta, työskentelytehoa, tuotevalikoimaa, tilan hyödyntämisastetta ja kuormauskertojen vähentämistä koskevat optimointimahdollisuudet. Shuttle-järjestelmät on kehitetty nimenomaan yhtä tuotetta sisältävien lavojen käsittelyyn, eräkohtaiseen varastointiin ja täydentämiseen.

Tiedustele verkkolomakkeella

Yhteystiedot

Jarkko Suomalainen

Puh: +358 44 779 9649
Fax: +358 9 7599 3333

Jarkko Suomalainen