Ajettava hyllyjärjestelmä

Ajettava hylly logistisena kokonaisratkaisuna

Logistista kokonaisratkaisua ei saa apteekin hyllyltä

Suurenna kuvaa hiiren osoittimella

Tiedustele verkkolomakkeella

Perustiedot

  • Hyllykäytävistä voidaan säästää jopa 90 prosenttia
  • Liitäntä varastonhallintajärjestelmään ja tiedonsiirtoon
  • Paperiton tavarankäsittely
  • Tehokasta tilankäyttöä ja ajansäästöä
  • First in first out -periaate toteutettavissa
  • Lava-, pientavara- ja ulokehyllyille

Ajettavat Jungheinrich-hyllyjärjestelmät koostuvat lavahyllyistä (yksipaikkahyllyistä tai hyllystöistä) tai ulokehyllyistä, jotka on asennettu liikuteltaville alustoille. Koska hyllyissä on moottorit, niitä voidaan liikuttaa kiskoilla siten, että tarvittava hyllykäytävä avautuu. Tämän periaatteen ansiosta säästetään 9–10 työkäytävän verran tilaa, jota voidaan hyödyntää uutena varastotilana. Jungheinrichin varastonhallintajärjestelmän mahdollistaman logistisen kokonaisratkaisun ansiosta varastossa ja tavarankäsittelyssä säästetään ennen kaikkea selvää aikaa, mutta se mahdollistaa myös korkean tilankäyttöasteen.

Edut lyhyesti

  • Käyttö
  • Käyttö

Näytä yksityiskohtaiset edut

Yksityiskohtaiset edut

Käyttö

Ajettavien hyllyjen myötä työkäytäviä tarvitaan vähemmän, ja niiden ansiosta tilan käyttöaste on suuri. Kun tarvittava hyllykäytävä avautuu, tavara on heti suoraan saatavilla. Koska Jungheinrichin varastonhallintajärjestelmässä on liitännät siirtolaitteiston automaattiseen ohjaukseen, trukinkuljettajien ei tarvitse nousta trukista tai käyttää radio-ohjausta halutun kujan avaamiseksi. Jungheinrichin varastonhallintajärjestelmän ja tiedonsiirtopäätteen välisen liitännän ansiosta työskentelytehokkuus kasvaa ajansäästön vuoksi.

Käyttö

Ajettavien hyllyjen käyttö trukista käsin vaatii vain vähän tilaa, sillä koko sisäänajokäytävän leveys tarvitaan vain yksittäisellä avatulla ajokäytävällä. Hyllyriviä voidaan ohjata hajautetusti yksittäisestä hyllystä, kauko-ohjauksella trukista käsin tai varastonhallintajärjestelmän (Jungheinrich WMS:n) kautta. Trukeissa on tiedonsiirtopäätteet ja lukijat. Varastonhallintajärjestelmällä (Jungheinrich WMS) ohjataan tavaran vastaanottoa, varastointia ja varastosta ottoa sekä keräilyä, täydentämistä, toimeksiannon koostamista ja lähetystä. Järjestelmä viestii trukinkuljettajien ja keräilytrukkien kanssa tiedonsiirtojärjestelmän välityksellä, minkä ansiosta paperiton työskentely on mahdollista.

Tiedustele verkkolomakkeella

Yhteystiedot

Jarkko Suomalainen

Puh: +358 44 779 9649
Fax: +358 9 7599 3333

Jarkko Suomalainen