Stage EZS_350a

Automatisoitu vetotrukki

  • 5000 - 5000 kg
  • Automaattinen, luotettava ja toimintavarma ratkaisu toistuviin kuljetustehtäviin
  • Optimaaliset kuljetusreitit
  • Hyödyntää olemassa olevia ajoreittejä
  • Lyhyt takaisinmaksuaika
  • Täysimittaiset manuaaliset ja automaattiset toiminnot

EZS 350a

EZS 350a on sarjavalmisteisiin trukkeihimme perustuva kuljettajaton automaattitrukki. Siinä luotettavaan koneenrakennukseen yhdistyvät tarkka navigointitekniikka ja kattava turvajärjestelmä. Lopputuloksena on erittäin luotettava ja turvallinen työjuhta. EZS 350a soveltuu moniin käyttökohteisiin kuljettajan ohjaamien trukkien ja työntekijöiden rinnalla. EZS 350a on oikea valinta prosessien tehostamiseen niin olemassa olevissa tehdasrakennuksissa kuin uudisrakennuksissakin.

EZS 350a -trukkia ohjataan lasernavigoinnin avulla, joten se ei edellytä työläitä lattiatöitä. Navigointia varten kuljetusreitille kiinnitetään heijastimia sopiviin paikkoihin, kuten hyllyihin, pylväisiin ja seiniin, tai hyödynnetään luontaisia maamerkkejä.EZS 350a auttaa tehostamaan työnkulkua. Esimerkiksi tuotannon materiaalihuollon standardoitujen kuljetusprosessien toteuttaminen automaattisesti vähentää työntekijöiden suorittamien ylimääräisten kuljetustehtävien määrää. Näin he voivat keskittyä yksinomaan varsinaisiin työtehtäviinsä.

Automaattitrukkimme voidaan vaivatta yhdistää olemassa olevaan IT- ja ohjelmistojärjestelmään. Yhdistäminen isäntäjärjestelmään, kuten Jungheinrich WMS -järjestelmään tai muuhun olemassa olevaan varastonhallinta- tai toiminnanohjausjärjestelmään, käy vaivatta palkitun Jungheinrich-logistiikkarajapinnan avulla. Automaattitrukkia voidaan käyttää myös itsenäisenä stand alone -järjestelmänä ilman isäntäliitäntää.Modulaarinen järjestelmärakenne luo parhaat mahdolliset edellytykset asiakaskohtaisten prosessien toteuttamiselle sekä nopealle ja joustavalle reagoinnille prosessien muutoksiin. Se tarjoaa vakaan alustan yrityksen erityistarpeiden toteuttamiselle.Litiumioni

Jungheinrichin litium-ioniteknologian avulla olet aina kilpailijoidesi edellä: maksimaalinen suorituskyky jopa 20 % alhaisemmalla energiankulutuksella. Kolme kertaa pidempi käyttöikä. Erittäin lyhyt varausaika. Huoltovapaus. Kaluston huomattavasti alhaisemmat käyttökustannukset. 

Ominaisuudet

Onko sinulla kysyttävää?