Yhteydenottolomake
Uutiskirje
EKS-215a

Tehokas ja kompakti automaattitrukki

  • 2 750 - 6 000 mm
  • 1 500 kg
  • Monipuolinen, kompakti automaattitrukki turvalliseen yhteiskäyttöön kuljettajien ohjaamien trukkien rinnalle
  • Nostokorkeus jopa 6 m, vastapainorakenteen ansiosta erittäin joustava
  • Helppokäyttöinen, intuitiiviset vuorovaikutusmahdollisuudet
  • Litiumionitekniikan ansiosta taloudellinen ympärivuorokautinen käyttö

EKS 215a

Jungheinrichin kompakti ja monipuolinen EKS 215a -automaattitrukki on täydellinen valinta tehokkaaseen yhteiskäyttöön kuljettajien ohjaamien trukkien ja työntekijöiden rinnalle varasto- ja tuotantotiloihin. Litiumioniakun ja automaattisen varaustoiminnon sisältämä 24 V:n energiakonsepti ja modulaarinen mastokonsepti takaavat maksimaalisen joustavuuden, kun taas vastapainorakenne ja suuri jäännöskapasiteetti pitävät huolen siitä, että erikoiskuorma-alustojen käsittely ja sijoittelu hyllyihin onnistuu silloinkin, kun varastopaikan alle ei voi ajaa. Tulevaisuutta ajatellen suunniteltu turvallisuuskonsepti integroituine henkilöturva-antureineen varmistaa, että yhteiskäyttö kuljettajien ohjaamien trukkien ja työntekijöiden rinnalla sujuu erittäin turvallisesti. Helppokäyttöinen HMI-kosketusnäyttö helpottaa ihmisten ja koneiden välistä vuorovaikutusta. Automatisoi manuaaliset prosessisi Jungheinrichin innovatiivisen monitaiturin, EKS 215a:n avulla.

Litiumioni

Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen.

Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Onko sinulla kysyttävää?