Stage EKS 215a

Automatisoitu korkeakeräilytrukki

  • 3500 - 4000 mm
  • 1500 - 1500 kg
  • Automaattinen, luotettava ja toimintavarma ratkaisu toistuviin kuljetustehtäviin
  • Optimaaliset kuljetusreitit
  • Olemassa olevien ajoväylien hyödyntäminen
  • Lyhyt takaisinmaksuaika
  • Joustava säädettävien haarukoiden ansiosta
  • Projektikohtaiset muutokset mahdollisia lisävarusteilla

EKS 215a

EKS 215a on kuljettajaton automaattitrukki, joka perustuu korkeakeräilytrukkeihimme. Siinä vankkaan koneenrakennustaitoon yhdistyvät innovatiivinen automaatiotekniikka, tarkka navigointi ja vakaat turvallisuuskomponentit. Tuloksena on erittäin luotettava ja turvallinen trukki. EKS 215a soveltuu moniin käyttökohteisiin kuljettajan ohjaamien trukkien ja työntekijöiden rinnalla. EKS 215a on oikea valinta kuljetusprosessien tehostamiseen niin olemassa olevissa rakennuksissa kuin uudisrakennuksissa. Säädettävien haarukoiden ansiosta EKS 215a on mitä parhaiten varusteltu erikoiskuorma-alustojen ja suljettujen lavojen kuljetukseen.

Jungheinrichin automaattitrukkijärjestelmää ohjataan lasernavigoinnin avulla, eikä lattioihin tarvitse asentaa ohjausrakenteita. Niiden sijaan ajoreiteille kiinnitetään heijastimia sopiviin paikkoihin, kuten hyllyihin, pylväisiin tai seiniin, tai hyödynnetään rakenteiden olemassa olevia maamerkkejä.

Automaattitrukki- eli AGV-järjestelmän voi vaivatta yhdistää olemassa olevaan IT- ja ohjelmistoarkkitehtuuriin. Yhdistäminen ylätason tietojärjestelmään, kuten Jungheinrich WMS -järjestelmään tai muuhun olemassa olevaan varastonhallinta- tai ERP-järjestelmään onnistuu helposti Jungheinrichin palkitun logistiikkarajapinnan avulla. Automaattitrukkijärjestelmää voidaan käyttää myös stand alone -järjestelmänä eli erillisenä järjestelmänä ilman tietojärjestelmäliityntää.

Modulaarinen järjestelmärakenne mahdollistaa asiakaskohtaisten prosessien toteuttamisen sekä nopean ja joustavan reagoinnin prosessien muutoksiin. Siten automaattitrukki tarjoaa vakaan alustan yrityksen erityistarpeiden toteuttamiselle.

Litiumioni

Jungheinrichin litium-ioniteknologian avulla olet aina kilpailijoidesi edellä: maksimaalinen suorituskyky jopa 20 % alhaisemmalla energiankulutuksella. Kolme kertaa pidempi käyttöikä. Erittäin lyhyt varausaika. Huoltovapaus. Kaluston huomattavasti alhaisemmat käyttökustannukset. 

Ominaisuudet

Onko sinulla kysyttävää?